základní část, 27. kolo
16.10.2011 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Spartak Moskva 3:0

Spartak Moskva si během nedělního odpoledne v Kazani nedokázal vypracovat jedinou pořádnou šanci a po zásluze odjel s třígólovým přídělem.

První pětačtyřicetiminutovka fanouškům v Kazani příliš krásy z hry zvané fotbal nenabídla. Domácí sice byli lepší a častěji se tlačili do zakončení, jejich iniciativa však většinou pohořela na nepřesném zakončení, tak jako tomu bylo u Eremenka či Noboy. Spartak se během první půle prakticky nedostal k výraznějšímu ohrožení Ryžikova a do kabin tak oba týmy šly za bezbrankového stavu.

I ve druhé půli šli domácí za vedením. Padesátá minuta znamenala předzvěst budoucího vývoje, Eremenko protáhl Dikana, jenž skvělým zákrokem míč vytáhl na rohový kop. O tři minuty později totiž Rubin svého soupeře rozebral do nejmenšího detailu a po krásné přihrávce Erjomenka na zadní tyč jej poslal do vedení Christian Noboa.

Svěřenci Valerije Karpina se z úvodního gólu ještě nestačili ani otřepat a již měli ve své síti druhý. Kuzmin se snažil dát míč pod sebe, místo toho ale našel jen Kirilla Kombarova, jemuž se nepodařilo odpravit jej do bezpečí a namazal tak Aleksandra Rjazancevovi, pro nějž nebylo jednoduššího úkolu, než zakončit do prázdné branky.

Definitivní ránu do vazů moskevských hostů přišla po hodině hry. Emmanuel Emenike se snažil nechutným způsobem vykoledovat penaltu, petrohradský sudí Bezborodov však vše dobře viděl a nigerijského útočníka po právu po druhé žluté kartě vyloučil.

Zápas tak byl odsouzen jen k holému dohrávání, přičemž se ve třetí minutě nastavení chytrou střelou přes Dikana ukázal Bebars Natcho a stanovil tak konečný stav na 3:0 pro domácí, kteří díky této výhře na svého soupeře ztrácí už jen jediný bod.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele