o titul, 44. kolo
13.05.2012 16:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Moskva 0:2

Moskevské derby dopadlo lépe pro Spartak. Ten si tak zajistil druhou příčku v lize. Lokomotiv je bez pohárů. Tým čeká zemětřesení.

Výborná první půle rozhodla o výhře hostů. Ti začali utkání lépe a hlavně díky práci Dzuby a McGeadyho domácí obraně hodně zatápěli. Nicméně první branku si připsal úplně někdo jiný. Skóre totiž otevřel Marek Suchý. Byl to jeho tradiční gól. Po rohu hlavičkoval přesně pod břevno a Filcov v brance Lokomotivu neměl šanci.

Druhý gól přišel o sedmnáct minut později. Radoval se aktivní Dzuba. A nahrával mu..kdo jiný než Aiden McGeady. Ten nacentroval před bránu a Arťom neměl problém doklepnout balon do poloprázdné brány. Spartak tak šel do zaslouženého dvoubrankového vedení. Stejně skončila i celá první půle.

Druhá půle už postrádala náboj. domácím již o nic nešlo a neměli sílu na zvrat. Spartak měl informace z Kazaně, že CSKA prohrává a hrál pouze na údržbu. Nicméně i tak se Karpinovi hoši dostávali do šancí. V 55. minutě se snažil Ari přehodil Filcova, ale bránu netrefil. Utkání se pak již jen dohrávalo a nic významného se již nestalo. Spartak si tak zajistil druhé místo v tabulce a Ligu mistrů, domácí truchlí.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
paver

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Gratulace Spartaku ke 3.předkolu LM!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele