základní část, 19. kolo
07.08.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Křídla Sovětů Samara 0:0

Lokomotiv doma překvapivě ztratil body s poslední Samarou. Zápas skončil remízou 0:0, nebyl ale nudný.

Zápas začali aktivněji domácí. Už po pár minutách se zjevil sám Syčov před Věremkem, ale jeho střela byla zblokována. V 18. minutě hlavičkoval Maicon k tyči, ale Věremko krásným zákrokem vytěsnil míč na roh. Domácí byli daleko lepší a zdálo se býti jasné, že gól je jen otázkou času. O prolomení hradeb se pokusil střelou z dálky Torbinskyj, ale mířil nepřesně. Na druhé straně pálil nepřesně Koroman. Do šaten se šlo nakonec za stavu 0:0. Lokomotiv byl daleko lepší.

Na začátku druhé půle zachránilo hosty dokonce břevno! Glušakov vypálil z hranice vápna a míč jen tak tak nezapadl do sítě. V 59. minutě měli domácí největší šanci. Maicon nacentroval na pravou tyč, kam Věremko nedosáhl a tam se zjevil Syčov, z metru mu stačilo nastavit nohu...jenže míč špatně trefil a střela skončila na tyči. V 75. minutě pálil k tyči Ibričič, ale Věremko čaroval.

V 80. minutě zaměstnal Maicon Věremka natolik, že se brankář hosté nestihl vrátit do pozice a Syčov odražený balon napálil do brány, ale tam stál obránce Petrov, který z brankové čáry míč vyrazil. V 86. se minutě dal Syčov konečně gól, ale z ofsajdu, tedy branka neuznána. Zápas tak skončil bezbrankovou remízu. Samara doslova vyválčila bod.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele