základní část, 5. kolo
17.04.2011 17:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Spartak Moskva 2:1

Spartak sice v Machačkale vedl, ale domácí i díky gólu Jana Holendy skóre otočili a i nadále pokračují v dobrých výkonech. Naopak Spartak se krčí na předposledním místě tabulky.

Spartakovci na nic nečekali a do utkání vlétli jako uragán. V šesté minutě vybojoval na levém křídle balon Welliton a přihrál před bránu na volného Dmitrije Kombarova, který přesnou ranou do šibenice otevřel skóre zápasu - 0:1.

Poté se taktovky chopili domácí hráči, ale kromě pár centrů do vápna ne a ne něco kloudného vymyslet. Tuto impotenci protrhl v 29. minutě až Holenda. Podobně jako na druhé straně centroval Lachijalov zleva, ve vzdušném prostoru zaúřadoval český forvard a prudkou ranou hlavou vyrovnal skóre zápasu - 1:1.

Ke konci poločasu se hrálo hlavně mezi šestnáctkami, čísla na výsledkové tabuli nezměnil ani pokus Gadžibekova z dálky, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vlétli jako uragán pro změnu domácí. V 52. minutě se k přímému kopu z dvaceti metrů postavil kanón jménem Roberto Carlos, jeho jedovatou ránu brankář hostí vyrazil pouze před sebe, kam si nabíhal Lachijalov, ale Dikáň udělil míči facku a ten se odkutálel pryč. Poté se konečně probrali hosté, ale střelecké pokusy z vápna Alexe ani posléze Ariho cíl nenašly.

Co se nepovedlo jedné straně, to se povedlo té druhé, přesněji Anži. Agalarov byl faulován a z dobrých 40ti metrů zahrávali domácí přímý kop, na který si nejlépe naskočil Angbwa a přesnou hlavičkou k tyči otočil utkání v prospěch Machačkaly, Dikáň bez šance - 2:1.

Ke konci utkání se nic závažného nestalo, hráčům tekly nervy a spíš než povely ke hře či pískání gólů vytahoval rozhodčí žluté karty. Jelikož ty skórem nehýbají, tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácích 2:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele