2. kolo
20.03.2010 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Křídla Sovětů Samara 3:0

Křídla Sovětu ze Samary dostala další ránu v letošním utrápeném začátku sezony. Po chybách mladých odchovanců Samara prohrála s Lokomotivem Moskva 0:3 a uhnízdila se na posledním místě Premier ligy. Domácí si naopak připsali první vítězství v letošní sezoně, ve které mají ty nejvyšší ambice.

Bankrotem zdecimovaný zbytek kádru hostí zasáhly další rány v podobě zranění Olega Ivanova a vykartovaného obránce Taranova a trenér Jurij Gazzajev měl před zápasem další velké starosti se základní sestavou. Začátek zápasu však hosté zvládli dobře a hned po pár minutách se prosadil útočník Savin. Jeho rána těsně minula levou tyč Guilhermeho branky. Zbytek poločasu však už ovládali domácí, ale žádná vyložená šance k vidění nebyla.

Všechno zajímavé se odehhrálo až po poločasové přestávce. Po pěti minutách druhé půle mladý obránce Budanov v pokutovém území nesmyslně fauloval domácího Torbinského a sudí Kazmenko odpískal pokutový kop, který proměnil Alijev. Sudí Kazmenko byl v hlavní roli hned o další 3 minuty později, když odpískal sporný penaltový zákrok na Janbajeva. Druhou penaltu proměnil kapitán Syčov a zápas byl prakticky rozhodnutý.

Třetí gólová rána přišla v 57. minutě. Lokomotiv vybojoval přímý volný kop dobrých 20 metrů od branky hostujícího Jurčenka, k jehož exekuci se postavil Aleksandr Alijev, jenž krásnou ránou zakroutil míč do pravého horního rohu branky. Sedmiminutova smršť Lokomotivu tak definitivně vzala zbylé naděje hostí.

Ve zbytku zápasu zachránil Samaru od debaklu několika fantastickými zákroky brankář Jurčenko. Domácí branku pak ohrozil jen aktivní Savin, jenže neúspěšně. Utkání tak skončilo vítězstvím Lokomotivu 3:0.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele