6. kolo
26.04.2009 16:00 CET
4 : 1
(2:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Amkar Perm 4:1

V duelu dvou dosud střelecky impotentních celků si Spartak Nalčik doma s chutí zastřílel proti Amkaru Perm, porazil ho vysoko 4:1.

Přitom nic nenasvědčovalo tomu, že v dnešním utkání padne pět branek. Tempo hry bylo ospalé a vzrušení přinesla jen nepřesná hlavička hostujícího Starkova po centru pravého záložníka Pejeva. Nalčik se dlouhou dobou soustředil jen na defenzívu, pak nečekaně explodoval.

Ve 28. minutě obral mladý útočník Gošokov o míč obránce Permu Čerenčikova a předložil zdařilý centr na Koncevoje, který hlavou usměrnil míč do sítě. Tlak Nalčiku se zesiloval a přineslo to ovoce v podobě druhé branky, na tečovaný přímý kop Kisenkova neměl gólman Narubin nárok.

Všechny otazníky o rozdělení bodů v dnešním utkání tři minuty po zahájení druhého poločasu odstranil Gogita Gogua, který za pomocí teče rozvlnil síť. Na pro Amkar hrozivých 4:0 v 65. minutě zvýšil útočník Gošokov, který z prvního doteku překonal Narubina po kvalitní přihrávce Leandra. Amkar, který v prvních pěti kolech inkasoval pouze jeden gól, rázem prohrával o čtyři branky, což muselo zaskočit snad každého.

Debakl Amkaru alespoň kosmeticky upravil z dorážky střídající Sikimič, když snížil na konečných 1:4 z hostujícího pohledu. Spartak Nalčik dal hlasitě vědět o svém potenciálu a dá se očekávat, že v tomto roce ještě zaskočí nejedno mužstvo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele