19. kolo
23.08.2008 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Smolař Pereyra rozhodl o vítězství Těreku

Fotbalisté Těreku Groznyj poprvé v historii dokázali skórovat do sítě Lokomotivu, v utkání 19. kola ruské Premier Ligy se jim to povedlo hned dvakrát. O vítězství domácích rozhodl vlastní brankou Pereyra.

Ještě nedávno se Těrek mohl pochlubit řadou neproher pod novým trenérem Vjačeslavem Grozným. Poslední tři zápasy ale čečenští fotbalisté prohráli a v tabulce klesli. Lokomotiv měl před utkáním problémy se složením ofenzívy. Odemwingie je na olympijských hrách, Minčenkov a Biljaletdinov na lavičce. V útoku tak nastoupil osamocený Syčev, který se po zranění ještě zdaleka nedostal do ideální formy.

Domácí začali aktivně. Petre střílel z dobré pozice a brankář Pelizzoli musel míč vyrazit nohama. Nicméně v následujícím případě už se Rumun mezi střelce zapsal. Pancu mu skvěle posunul míč patou a jeho krajan pálil přesně pod břevno.

Ještě do konce poločasu Lokomotiv dokázal vyrovnat. Glušakov těžil z přesné přihrávky Gurenka a v zakončení se nemýlil.

V druhém dějství měli k brance blíž hosté. Pereyra hlavičkoval těsně nad. Byl to však Těrek, kdo se dostal do vedení 2:1. Pereyra si smolně srazil míč do vlastní branky. Lokomotiv se snažil utkání zvrátit. Aktivní bylo trio Torbinskij, Janbajev a Gurenko. Trenér Rachimov hrál v posledních dvanácti minutách vabank. Smolaře Pereyru nahradil útočník Traoré. Přesto se moskevští gólu nedočkali. Těrek se po třech prohrách dočkal vítězství.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Terek na moskovskych doma vie.motivuju ich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele