15. kolo
27.07.2008 18:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chazov zachránil remízu s Těrekem

Šinnik Jaroslavl doma uhájil remízu s Těrekem Groznyj a opustil poslední místo v ligové tabulce. Těrek otevřel v prvním dějství skóre po gólu Kulika. Devět minut před koncem vyrovnal Chazov.

Před poloprázdnými tribunami se proti sobě postavily týmy z druhé poloviny tabulky. V úvodních minutách chtěl Těrek vstřelit rychlou branku. Po centru Zabavníka střílel bez rozmyslu Kulik a jen tyč zachránila Šinnik. Těrek v následujících minutách přišpendlil svého soupeře na jeho polovině, Šinnik hrál na protiútoky.

Do vedení se dostal Těrek v 27. minutě. Po dlouhé přihrávce Margariteska z hloubi pole obešel Kulik špatně vyběhnutého Pesjakova a už tak tiché publikum ještě více oněmělo. Zaskočený Šinnik se do konce poločasu na nic podstatného nezmohl.

Ve druhém poločase, narozdíl od toho prvního, podnikli první útok domácí. Po spolupráci nebezpečného dua Bojarincev – Buznikin vyslal kapitán Šinniku přízemní střelu, Lika si s ní poradil. Šinnik hrál lépe, především Bojarincev byl hodně aktivní a domácí měli rázem několik příležitostí na vyrovnání. V 81. minutě se to Šinniku podařilo. Bojarincev našel Kudrjašova, který následně vysunul Chazova a ten střelou do dolního rohu branky nedal Likovi šanci. Vyrovnávací branka znásobila aktivitu domácích, ale vítězné branky už se svěřenci trenéra Ivana Ljacha nedočkali.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele