15. kolo
26.07.2008 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin hrál s CSKA bez branek

CSKA Moskva hrálo s Rubinem Kazaň nerozhodně. Přestože Rubin popáté v řadě jen remizoval, drží se stále na čele tabulky.

V úvodu měl Rubin výbornou šanci skórovat. Hasan Kabze postupoval na brankáře Igora Akinfejeva, ale na poslední chvíli mu míč ukopl skvělým obraným zákrokem Vasilij Berezuckij. CSKA dirigoval Vladimir Ševčuk, trenérovi Gazzajevovi se totiž hodinu před utkáním udělalo zle.

Kazaň si vytvořila další gólový moment. Sergej Semak centroval z levé strany a nikým nehlídaný Hasan Kabze z pěti metrů mířil do nebes. Nevýrazný byl Jurij Žirkov, kterého si pečlivě strážil Cristian Ansaldi. Po půlhodině hry se však přes svého strážce prosadil a byla z toho velká šance. V koncovce proti Ryžikovi neuspěl Vágner Love a následně pak Miloš Krasič.

V koncovce vyhořel také další Brazilec ve službách CSKA Lage Ramón. Rubin odpověděl střelou Rebrova – vedle. Útočník hostů Vágner Love dnes ne a ne dát gól - z devíti metrů nastřelil břevno. Během poločasové pauzy se na hřiště dostal mladíček v barvách armádního mužstva Alan Dzagojev, ale moc hru neoživil. Aktivnímu Turkovi Hasanu Kabzemu se dokonce podařilo skórovat, byla to očividně regulérní branka, ale pomezní měl na situaci opačný názor a po konzultaci s hlavním rozhodčím Pettajem dostal Kabze žlutou kartu.

S přibývajícími minutami domácí zvýšili tempo a hosté hasili jejich útočné akce za pomocí žlutých karet. Rubin si přesto žádný další zajímavý moment nevytvořil a tak se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
Maverick 65

Kazan chce titul - Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na co čekaj ? Luboš bude zahřívat lavku pořád ? Gazzajeve postav ho tam konečně

Reagovat
smazaný uživatel

nepostaví

Reagovat
herbage

Cska víc drželo míč, ale Kazaň hrozila z breaků, ten neuznaný gól nechápu, to nebyl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový průběh jsem očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nechápu, co sudí Kabzemu u té branky pískl. Regulérnější gól snad ani neexistuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele