28. kolo
10.11.2008 17:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Famózní Vágner sestřelil FK Moskva

CSKA porazilo domácí FK Moskva vysoko 4:1, a to především díky skvělému Brazilci Vágnerovi, který nasázel všechny čtyři branky hostujícího celku. Za FK Moskva snižoval v 80. minutě Bracamonte. Svěřenci trenéra Valerije Gazzajeva si upevnili druhou pozici a jen zázrak je o ní připraví.

Armějci udeřili hned v úvodu. Dzagojev přihrával pod sebe a přes nedůraznou obranu FK Moskva se prosadil Vágner Love. Byla to sedmá trefa Vágnera do sítě FK Moskva, měšťané jsou pro Brazilce oblíbeným mužstvem, o čemž se ostatně přesvědčíte v následujících minutách.

Vágner nedával domácím vydechnout, po jednom z jeho útoků se zranil obránce Šešukov a musel ho nahradit Jop. Armějci sice nechali svému soupeři prostor k vytvoření platonického tlaku, ale pak udeřili podruhé. A opět u toho byl Vágner. V 35. minutě Dzagojev zahrával rohový kop, nejvýš vyskočil Ignaševič, hlavou našel Vágnera a útočník CSKA slavil podruhé. Nedá se říct, že by fotbalisté FK Moskva herně zaostávali, ale své šance, na rozdíl od CSKA, nedokázali proměnit. A když síť rozvlnili, pomezní rozhodčí zaregistroval ofsajd.

Vágner Love neohroženě míří za korunkou pro krále střelců ruské ligy. V 54. minutě mu nestačil polský reprezentant Jop a Vágner tvrdou střelou zkompletoval hattrick. Neúnavný Brazilec byl nenasytný. Po vysunutí Krasiče vstřelil v 61. minutě svou čtvrtou branku v utkání a definitivně rozhodl o osudu zápasu. Fanoušci CSKA hnali své mužstvo za pátým gólem, ale čestného úspěchu se dočkali granátově-červení, v závěru snížil na konečných 1:4 argentinský útočník Bracamonte.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele