Informace

  • Celé jméno
    Cameron Desmond Archer
  • Číslo dresu
    ?
  • Používané jméno
    Cameron Archer
  • Výška
    171 cm
  • Datum narození
    09.12.2001
  • Váha
    72 kg
  • Pozice
    útočník

Národnost

  • Anglie

Aktuální statistiky v klubu Aston Villa (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Anglie "21"
6
169
2
0
0
0
0
0
0

Články

Sheffield sestoupil rovná se špatná zpráva pro Aston Villu. Archera nuceně vykoupila zpět

Aston Villa během uplynulého léta prodala útočníka Camerona Archera do Sheffieldu United, jako bumerang se jí ovšem rodák z Walsallu vrátil po roce zpátky. Dohoda mezi oběma kluby totiž byla taková, že pokud The Blades spadnou z Premier League, bude muset birminghamský celek hráče vykoupit znovu do svých řad. A právě k naplnění přesně této podmínky ve finále skutečně došlo.

Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce

Nejmladším hráčem v historii soutěže, který v jediném utkání zaznamenal pět "kanadských bodů", se v sobotu stal Jérémy Doku z Manchesteru City. Během demolice Bournemouthu zazářil bilancí 1+4 a příznivce na Etihad Stadium zvedal ze sedadel také famózním driblinkem s míčem. Dlouho se bude vzpomínat i na pondělní dohrávku mezi Tottenhamem a Chelsea, v níž padlo pět branek a dalších pět nebylo po kontrole VARu uznáno.

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele