12. kolo
18.10.2022 21:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Eberechi Eze (© AFP)

Orli dokázali otočit duel s Vlky

Crystal Palace zvládl náročný zápas s Wolverhamptonem a vyhrál 2:1. V první půli otevřel skóre Adama Traoré, ve druhé půli hosté zápas otočili prostřednictvím branek Ezeho a Zahy.

José Sá mohl už ve čtvrté minutě děkovat štěstěně, Doucurého střelu totiž tečoval na tyč. Hned z protiútoku mohli skórovat naopak hosté, ale Diego Costa nedokázal propasírovat míč za záda Guiaity, a následoval tak pouze rohový kop. V následujících minutách se hra poměrně zklidnila, bylo k vidění několik tvrdých zákroků, nicméně se nejednalo o oku lahodící záležitosti. Vše se změnilo ve 31. minutě, po krásné kombinaci se dostal k míči Hugo Bueno, debutant v základní sestavě Wolves vyslal do vápna soupeře nádherný centr, který si na zadní tyči našel netradiční hlavičkář Adama Traoré, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a poslal hosty do vedení. Hostující fanoušky mohl poslat do varu v nastavení první půle Rúben Neves, jeho střela z přímého kopu však skončila pouze na levé tyči Guaitovy branky.

O změnu skóre se na začátku druhé půle naopak postarali domácí. Na Oliseův centrovaný míč nedokázal doskočit Nélson Semedo, a tak měl na zadní tyči volné pole působnosti Eberechi Eze, který prudkou hlavičkou prostřelil Josého Sá a vyrovnal na 1:1. Hosté se rychle snažili na inkasovanou branku zareagovat, každopádně střela Daniela Podenceho gólová nebyla. Hra se následně přelévala ze strany na stranu, od gólové radosti neměl daleko Odsonne Édouard ani Wilfried Zaha. Druhý jmenovaný se však přeci jen v 70. minutě dočkal, když se v souboji jeden na jednoho, proti brankáři Josému Sá, nemýlil a otočil skóre na 2:1.

Hostům se již srovnat nepodařilo, a tak si domácí připsali do tabulky důležité tři body.

Autor: Jakub Müller

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele