2. kolo
22.08.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Dele Alli (© AFP)

Totteham bere tři body i napodruhé, tentokrát proti Wolves

Wolverhampton Wanderers prohrál v duelu druhého kola Premier League s Tottenhamem Hotspur 0:1. Jedinou branku obstaral z pokutového kopu Dele Alli.

V deváté minutě se Dele Alli protáhl do pokutového území a po nedovoleném zákroku skončil na zemi. Sudí okamžitě odpískal penaltu. K rozehrávce pokutového kopu se postavil sám faulovaný. Ten zvolil zakončení k pravé tyči, naopak Sá se vydal k opačné konstrukci.

Wolverhampton Wanderers se o pět minut později rovněž dožadoval pokutového kopu. Po souboji totiž skončil na zemi Semedo, jenomže po konzultaci z toho penalta nebyla.

K pokutovému území se po půl hodině hry dostal také Marcal. Po jeho nahrávce se natlačil do pokutového území Traoré, po jehož nahrávce pálil kousek nad Jiménez.

V 63. minutě bylo málem vyrovnáno. Tentokráte se Traoré dostal s míčem mezi hostující obránce, střelu ovšem poslal pouze do vyběhnuvšího Llorise.

Od dvacet minut později se Bergwijn hezkou finesou dostal přes protihráče, načež se mu povedlo vysunout Kanea. Ten proti Sá neuspěl, posléze si domácí brankář poradil i s dorážkou. Po chvilce se ještě při rohovém kopu se na přední tyči tlačil do zakončení Dier, který trefil pouze brankáře.

Spurs jsou po dvou duelech stoprocentní, naopak Wolves ještě nedali ani branku a jsou téměř na chvostu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Moje maličkost

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele