3. kolo
29.08.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Heung-min Son (© AFP)

Tottenham nadále stoprocentní, opět jediným gólem skolil Watford

Tři zápasy, tři vítězství 1:0. I přes nepříliš přesvědčivé výsledky zůstává Tottenham jediným stoprocentním mužstvem v Premier League. O výhře s nováčkem v podobě Watfordu rozhodl nedlouho před pauzou Son.

První zajímavější možnosti přišly po dvaceti minutách. Sonův rohový kop se odrazil k Tangangovi, jehož pokus nadělal Bachmanovi veliké starosti. Na opačném konci hřiště vzápětí ze zajímavé pozice zahrával standardku Dennis, jeho rána ale letěla vysoko nad břevno.

Přesto se diváci ještě před odchodem do šaten dočkali úvodní branky, a to trochu kuriózní. Kousek za rohem velkého vápna kopal Heung-min Son přímý kop. Ten sice nenašel žádného ze spoluhráčů, což ovšem překvapilo i samotného brankáře a ten tak balón nechal doskákat až za brankovou čáru.

Nedlouho po přestávce mohli Hornets srovnat, to by ovšem Kucka musel využít kombinace Sarra s Reguilónem lépe než jen k ráně nad bránu. Po hodině hry opět Watford nedokázal sklopit střelu, tentokráte to s výškou přehnal Sissoko. Na druhé straně mohl navýšit vedení Alli, v tutovce ale selhal a zakončil nepřesně.

Druhý poločas byl celkově dost zajímavý, Höjbjerga skvěle vychytal Bachmann a Mourovu přihrávku na Kanea zase zastavil Sierralta. Kane následně sám pálil, opět ovšem jen do obránce. Spurs tak nakonec uhájili vedení a dostali se na první místo v tabulce.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

3:0

Reagovat
Moje maličkost

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Tanganga, Davinson, Dier, Reguilon - Hojbjerg, Skipp - Lucas, Alli, Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne zase jen 1-0?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele