Informace

  • Celé jméno
    Kiernan Dewsbury-Hall
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    06.09.1998
  • Výška
    167 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    64 kg

Národnost

  • Anglie

Aktuální statistiky v klubu Chelsea FC (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Články

Čtvrtá letní posila pro Chelsea, Dewsbury-Hall se přesunul z Leicesteru za 30 miliónů liber

Chelsea je na přestupovém trhu po několik týdnů velmi aktivní, ve změti odchodů přitom tentokráte představila fandům novou tvář, která podle médií vyšla londýnský celek na 30 miliónů liber. Kiernan Dewsbury-Hall, pětadvacetiletý záložník, v uplynulém ročníku dopomohl Leicesteru k návratu mezi anglickou elitu, v nové sezóně Premier League už ovšem bude hájit barvy klubu ze Stamford Bridge.

Úprk Arsenalu a smolař Faes: 18. kolo Premier League v kostce

Kolotoč zápasů Premier League nabral po mistrovství světa obrátek. Po tradičně nejsledovanějším Boxing Day se ve famózní formě opět ukázal Arsenal, který čtyřmi brankami zmrazil Amex Stadium v Brightonu. Jeho hlavní pronásledovatelé z Manchesteru naopak nečekaně ztratili doma s Evertonem, což Gunners zajistilo sedmibodový náskok v čele soutěže. Drama sledovali fanoušci na Anfieldu, kde si obránce Leicesteru Wout Faes vstřelil dva vlastní góly.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele