34. kolo
23.04.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hugo Lloris (© AFP)

Tottenham na Brentfordu jen remizoval, největší šanci měl Kane

Brentford remizoval v utkání 34. kola Premier League s Tottenhamem Hotspur 0:0. Favorizovaní hosté si za celý zápas vypracovali jen čtyři střely a ani jedna z nich nemířila mezi tři tyče.

Už ve čtvrté minutě nebezpečně pálil Mbeumo, Lloris měl velké štěstí, že rána tečoval mimo obránce Dier. Francouzský gólman ve službách Spurs si pak první těžký zákrok připravil v sedmnácté minutě, kdy po centru od Eriksena hlavičkoval Toney, který nemířil vůbec zle. Domácí pálili i po přestávce, tentokrát však nebyl přesný Henry.

V 65. minutě se ke střele dostal Christian Eriksen, který dostal prostor na středu hřiště, čehož mohli hráči jeho bývalého týmu litovat, protože pálil jen těsně vedle. Za minutu se mohli domácí radovat hned dvakrát, když nejprve Kane zachraňoval situaci na brankové čáře a poté Eriksena vychytal Lloris.

Dvě velké šance viděli diváci v nastaveném čase. Tu první měl domácí Brentford, když Ivan Toney po centru Eriksena dostal míč na Mbeuma, který však z dobré pozice pálil jen do boční sítě, o čemž si zprvu část domácích příznivců myslela, že je gól. Poté měli největší šanci v utkání Spurs. Harry Kane využil vysokého centru a akrobatickým kopem přes hlavu jen těsně minul domácí svatyni. Hosté tak díky ztrátě přišli o pozici v nejlepší čtyřce.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele