37. kolo
19.07.2020 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Liga mistrů se Leicesteru vzdálila, na Tottenham totiž nestačil

Hráči Leicesteru nezvládli důležitý souboj o Ligu mistrů a na hřišti Tottenhamu prohráli 3:0. Všechny branky padly v první půli, první byla vlastní Justinova, další dvě přidal reprezentační kanonýr Kane.

"Kohouty" dostal do vedení výborně provedený protiútok a taky trocha štěstí. Kane vyslal Sona, který míč zasekl na střed a jeho následnou střelu si James Justin srazil do své brány. Po čtvrtině utkání mohlo být vyrovnáno, Pérez si zpracoval míč hrudí a ještě ze vzduchu vypálil, Lloris se však vyznamenal skvělým zákrokem.

Předvedl se i na druhé straně Schmeichel, jenž vychytal halfvolej Sona. V sedmatřicáté minutě se už ale po míči natahoval marně, Moura totiž za obranu vyslal Harryho Kanea, jehož přízemní rána na zadní tyč rozvlnila síť.

A Harry Kane po dalších třech minutách udeřil podruhé - a opět po asistenci Moury. Anglický útočník si navedl míč na střed a technickým pokusem uklizeným k tyči zvýšil skóre na 3:0.

Druhá půle už se nesla v optické režii Leicesteru. Jedinou větší příležitost však zneškodnil Lloris, který zasáhl proti Grayově přímáku. Deset minut před koncem potřetí rozvlnil síť Kane, tentokráte však jeho gól neplatil vinou ofsajdu - v platnosti tak zůstalo skóre, které Kane stanovil v závěru prvního poločasu.

Spurs se v tabulce vyšvihli dočasně na sedmé místo a Evropská liga je pro ně opravdu blízko, Leicester naopak musí v boji o Ligu mistrů spoléhat na zaváhání Man United nebo Chelsea.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Tanganga, Davinson, Alderweireld, Davies - Sissoko, Skipp - Lucas, Son, Bergwijn - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
frederik

3:1

Reagovat
Devil

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele