3. kolo
27.08.2017 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Burnley FC 1:1

Tenhle zápas byl mírně zastíněn šlágrem mezi Liverpoolem a Arsenalem, ale kdo se rozhodl, že ho bude sledovat, rozhodně nelitoval. Kohouti chtěli nechat zapomenut na nepodařený duel s Chelsea, Burnley mělo v Londýně jednoduchý cíl - bodovat.

Aktivnějším týmem byl od úvodu Tottenham, ale jako první mohli paradoxně skórovat hosté. V deváté minutě se k balonu dostal Robbie Brady, který pořádně prověřil domácího gólmana Huga Llorise. Jinak první polovina zápasu moc fotbalové krásy nepřinesla. Na Kohoutech bylo vidět, že strašně chtějí skórovat, ale v zakončení jim chyběl klid a chvílemi i kvalita.

Když Lee Mason ukončil první poločas, všem bylo jasné, že Tottenham čeká komplikovaná úloha. Jen 4 minuty po návratu z kabin se domácí konečně dočkali. Obrana Burnley neuklidila odrazený balon, ke kterému se dostal Dele Alli a stal se hrdinou okamžiku.

Spurs se snažili přidat i další branky, The Clarets však odolávali. Hostující kouč Sean Dyche se nechtěl usmířit s prohrou 0:1, proto poslal na hřiště nováčka Chrisa Wooda. Rekordní nákup Burnley se do utkání dostal velice rychle a Kohouti měli s jeho bráněním pořádné problémy.

V závěru to vypadalo, že Tottenham zlomí klatbu Wembley a získá vysněné tři body, ale hosté byli proti. V minutě číslo 92 dostal Chris Wood skvělý pas a v gólové situaci se nemýlil, Hugo Lloris byl v té chvíli bezmocný. Hráči Burnley se dočkali vytouženého vyrovnání, Tottenhamu zbyly jen oči pro pláč.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
popltak

Burnley porazili Chelsea s přehledem... Chelsea zase s přehledem Tottenham... při troše štěstí by Tottenham mohl urvat bod. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

S prehledem 2:3 proti 9 hracum... Ty ses dobrej prehledem

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale výsledek kupodivu trefil

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele