17. kolo
13.12.2017 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 2:0

Tottenham si ve Wembley poradil s Brightonem a po vítězství 2:0 se vrací do první čtyřky. Výhru Kohoutů zařídili brankami Aurier a Son.

Právě druhý jmenovaný byl u první vážnější akce zápasu, když z levé strany pronikl do vápna, jeho střelu však obránci zablokovali na rohový kop. O chvíli později našel Vertonghen parádním pasem osamoceného Auriera, jeho zakončení si ale opět cestu k brankáři nenašlo.

V dalších minutách spálil stoprocentní šanci i Kane, jenž se zjevil sám před brankářem hostí, ovšem jeho pokus z brankové čáry vykopl jeden z vracejícíh se obránců Brightonu. Vedení Tottenhamu pak nepřiřkl ani Son, ten se po stříleném centru dostal k zakončení na zadní tyči, zblízka však překopl branku.

Radovat se tak fanoušci Spurs mohli až po čtyřiceti minutách. U pravé postranní čáry se uvolnil Aurier a pokusil se do vápna okamžitě poslat centr, jenže ten mu sjel po nártu tak šikovně, že zapadl přesně za vzdálenější tyč.

Druhou půli započala velká příležitost Harryho Kanea, toho na penaltě našel střílený centr Rose, ovšem zakončení anglického kanonýra skvěle zneškodnil hostující brankář.

Deset minut před koncem ještě anglický útočník orazítkoval tyč po střele z volného přímého kopu, definitivní rozuzlení tak přišlo až tři minuty před koncem. To si na standardku Eriksena naskočil Son a hlavičkou na bližší tyč upravil na konečných 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Aurier, Dier, Vertonghen, Rose - Winks, Sissoko - Son, Eriksen, Lamela - Kane

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele