8. kolo
14.10.2017 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 1:0

Konečně má Tottenham o co se opřít. Doposud se ve svém dočasném domově mohl chlubit akorát s výkonem nad Borussií Dortmund, nyní si konečně odškrtl také první ligové vítězství na Wembley. Po Burnley a Swansea už Bournemouth v Londýně loupit nedokázal, ačkoliv tomu nebyl až tak daleko...

Eddie Howe své Cherries na Spurs připravil dobře; vyrukoval na ně s obrannou pěticí, která Tottenham v první půli téměř ukázkově neutralizovala. Domácí naproti tomu nastoupili se čtyřčlennou defenzivní linií, o pauze se nicméně Pochettino vrátil k rozestavení se třemi stopery a ihned oslavil úspěch. Eriksen zakombinoval se Son Heung-minem a dvě minuty po restartu utkání levačkou rozhodl.

Dánský špílmachr byl obecně asi nejnebezpečnějším hráčem Spurs, když Begoviće ještě jednou donutil k těžšímu zákroku. Na bosenském gólmanovi si mimoto v rozmezí sekund dvakrát vylámal zuby také Harry Kane, který po senzačním září prožil poněkud frustrující odpoledne.

Na druhé straně se párkrát musel činit také Hugo Lloris, kterého zejména v první půli významně poděsil spoluhráč Dier. Ze soupeřů byl nejblíže skórování ex-tottenhamský žolík Defoe, jeho nízká rána si však cestu za Francouzova záda nenašla.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme už konečne vo Wembley vyhrať, aj 1:0 po nafilmovanej penalte alebo 10:9.

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
Assassin11

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele