24. kolo
20.01.2018 18:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Manchester City - Newcastle United 3:1

Další povinnost odškrtnuta, a to navíc skrze druhý dokonalý hattrick v kariéře Kuna Agüera v Premier League. Argentinský šutér se prosadil pravačkou, levačkou i hlavou při výhře 3:1 nad Newcastlem, který po zítřku může klesnout na 16. pozici...

Naopak Man City si udrželo dvanáctibodový náskok na čele a podle Pepa Guardioly pořád může pomýšlet na rekordní počet ligových bodů v sezoně Premier League. Pro to Citizens potřebují ze zbylých 14 kol alespoň deset výher a jednu remízu. S touto suverenitou by to pro ně měla být hračka.

Kun Agüero svou cestu za svým 11. hattrickem v bleděmodrém dresu a druhým v této sezoně zahájil ve 34. minutě, když jenom nepatrně lízl už tak gólovou střelou De Bruynea. Podruhé se pak prosadil po Manquillově faulu na Sterlinga z pokutového kopu, než v 83. minutě nekompromisně navázal na pěkný průběh Leroye Saného obranou soupeře.

Newcastle mezitím alespoň jednou vypadal, že by se mohl pokusit o comeback, když na 1:2 snižoval svou první brankou v novém dresu - a rovnou hezkým lobem - Jacob Murphy. Jinak byly ale Straky veskrze bezmocné; v prvním poločase si dokonce míč na kopačkách užívaly jenom 17 % času. Za reálnou šanci na vyrovnání lze považovat akorát Diamého střelu, s níž si poradil Ederson.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
NuFc23

6:0

Reagovat
MCFC_8

4:0

Reagovat
Beros

5:5...

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 - Kun hattrick, KDB a Sterling.

poradne vypraskat kozich

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele