6. kolo
23.09.2017 16:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester City - Crystal Palace 5:0

Když jim zápas sedne, jsou ofenzivní pušky Manchesteru City doslova k nezastavení. To se opět potvrdilo i dnes, když Citizens potřetí v řadě v Premier League dosáhli na hranici pěti vstřelených branek v utkání. Tentokrát to odneslo stále nulabodové Crystal Palace, který dokonce dorážel sváteční střelec Fabian Delph...

Ať už výsledek vypadá jakkoliv špatně, nutno začít tím, že Eagles do utkání vstoupili organizovaně a Citizens duel zprvu pořádně znepříjemňovali. Loftus-Cheekova ztečovaná střela dokonce v jednu chvíli skončila na tyči, situace ze 44. minuty a stylová, lobovaná úvodní branka Leroye Saného však zápas uvrhla do úplně jiné dimenze.

Po pauze už byl Manchester City nezadržitelný a Pep Guardiola ani nemusel využít služeb jinak fenomenálního Gabriela Jesuse. Na 2:0 zvyšoval Sterling krásnou hlavičkou po centru Saného a stejný hráč doručil i třetí branku po hezké zpětné příhře Agüera. Ten sám následně využil další precizní dodávky Saného a vše završil Delph nekompromisní ranou po břevno.

Manchester City se tak stal prvním týmem v nejvyšší anglické soutěži od Blackburnu sezony 1958/59, kterému se povedlo dát alespoň pět gólů ve třech kolech v řadě. Crystal Palace naproti tomu už sedmkrát vyšel střelecky naprázdno; Citizens ve stejném intervalu vsítili rovnou 29krát.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
diastan

5:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

oprava 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

5:1

Reagovat
MCFC_8

snad s cistym kontom a bez problemov 3:0

Reagovat
Theft90

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Další must win zápas snad kluci nadělí nějaký větší počet branek tip 4:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Prý ‘typical city’ zápas , dobra forma a proti poslednímu ... tak snad nebude šok

Reagovat
smazaný uživatel

Výtečný výsledek ! Jen tak dál.

Teď ovšem přijdou těžší zápasy včetně LM, kde jsem hodně zvědav proti Ukrajinskému Šachtaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti sachtaru to bude pohoda vidím to tak na 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm trochu bych brzdil, že to bude v pohodě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele