24. kolo
04.02.2017 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 1:0

Do utkání Tottenhamu s Middlesbrough vstoupili lépe domácí. V páté minutě mohli jít Spurs do vedení zásluhou Sona, avšak Valdés jeho střelu vyrazil mimo své brankoviště. O čtyři minuty později připravil další šanci Tottenhamu dánský záložník Christan Erikssen, avšak jeho výtečný pas na Delle Alliho skončil jen střelou anglického středopolaře do boční sítě Valdésovy branky.

Festival šancí domácího týmu pokračoval - ve dvacáté páté minutě si na rohový kop naskočil ve vápně Toby Alderweireld a hlavičkou málem otevřel skóre - míč však skončil pouze na tyčce brány Boro. O devět minut později měl další příležitost ke skórování Harry Kane, jehož našel centrem Son, avšak nejlepší střelec loňského ročníku Premier League mířil nad.

Stejný hráč se mohl prosadit i v minutě čtyřicáté prvé, avšak jeho branka nebyla rozhodčími uznána pro odpískané postavení mimo hru. Na poločas tak šly oba celky za nerozhodného stavu 0:0.

Klíčový moment celého duelu přišel v padesáté sedmé minutě. Bernardo Espinosa poslal ve vápně k zemi dnes velmi aktivního Sona a sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík postavil Harry Kane a a střelou k pravé tyčce nedal Valdésovi šanci. Spurs tak šli do jednobrankového vedení. To mohl o pouhou minutu později potvrdit Erikssen, avšak tváří v tvář Valdésovi poslal míč pouze do rukavic brankáře Boro.

Další branka už v zápase nepadla a Spurs tak v utkání, v němž měli množství šanci, nakonec porazili ligového nováčka nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dúfam, že sme sa poučili zo zápasu proti Sunderlandu a prejdeme na systém, ktorý fungoval. Otázkou je, či dokáže Davies zahrať LWB miesto zraneného Rosea. Každopádne Sona a Sissoka nechcem vidieť v základnej zostave za žiadnu cenu.

Lloris (ak sa uzdraví) - Dier, Alderweireld, Wimmer - Wanyama - Walker, Eriksen, Dembele (asi bude hrať skôr Winks), Davies - Alli - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Dembele, Rose, Lamela ani Vertonghen dnes netrénovali. To bude pôrod v sobotu. Našťastie Trippier bol na tréningu, súdiac podľa spoločnej fotografie na oficiálnej stránke z dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je len chorý a do víkendu by sa mohol dať dohromady. Dembelemu by nemalo byť nič, Rose aj Vert sú zranený takže hrať nebudu, Lamela asi tiež ťažko nastúpi a Trippier asi tiež nie ked Walker je OK

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie zo Sunderlandu sa musí napraviť, ale naštastie strácali aj druhý takže to až tak nebolí ale aj tak, toto nič iné ako výhra nemôže byť. Dembeleho aj Alliho by som radšej nechal sedieť a šetril na Liverpool lebo sú v ohrození 5. žltej. Tiež by som sa vrátil k systému 3-4-2-1 a nebál by som sa skúsiť Daviesa na stoperovy ako to robí napr. Chelsea s Azpillicuetom...Zostavu by som poskladal asi takto:

Lloris - Alderweireld, Dier, Davies - Walker, Winks, Wanyama, Nkoudou - Son, Eriksen - Kane ... s tým že Nkoudou by sa viac venoval obrane a zakladal rýchle protiútoky. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

N´Koudou na wing backovi?! To snáď nie. Kto bude za neho brániť? Ešte tam na na jeho strane bude hrať Adama Traoré.

Reagovat
smazaný uživatel

takže aj Nkoudou je mimo...asi tiež zranený

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele