15. kolo
07.12.2013 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Southampton konečně bodoval, s Man City uhrál remízu

Před sezonou se hovořilo o třech favoritech na titul. Chelsea, Manchester United a Manchester City. Ani jeden z nich zatím nenaplňuje předpoklady a dnes navíc ani jeden nevyhrál. Citizens dopadli z trojlístku nejlépe, když na půdě Southamptonu získal bod za remízu 1:1. Znovu se prosadil kanonýr Agüero.

Jeho branka padla už v úvodu zápasu. Skvělá akce Kolarova byla následována povedeným centrem, jež dostál své kvality. Agüero na rozdíl od všech obránců ucouvl potřebný krok a v nelehké pozici nasměroval míč do sítě. Argentinec mohl po půl hodině ještě zvýšit, ale tentokrát po Zabaletově pasu přestřelil.

První poločas nicméně byli aktivnější hráči Southamptonu a než se šlo poprvé do kabin, měli řadu šancí. Lovrenova hlavička skončila těsně mimo, Corkova rána z dálky nenadělala Pantilimonovi větší potíže, stejně tak Shawova, a Chambers v obrovské šanci hlavou minul.

Saints se dočkali až tři minuty před koncem, kdy si o nesmrtelnost řekl Dani Osvaldo. Reprezentant Itálie se chopil míče, zcela bez potíží udělal školáka z kapitána Kompanyho, následně i ze Zabalety a fenomenální střelou přesně vymetl šibenici v bráně Manchesteru City.

O šance nebyla nouze ani v půli druhé, leč ke gólu nevedly. Za Citizens ostatně ještě před přestávkou pálil těsně nad Nasri, aby ho pět minut po obrátce napodobil Agüero, jenž mířil o kousek vedle.

Větší příležitost na rozhodnutí nicméně měli domácí. Jmenovitě Rodriguez, který krásně přešel přes tři hráče do šestnáctky a jen skvělý zákrok Pantilimona nedovolil příznivcům Saint oslavovat. Stejný hráč pak v poslední větší šanci utkání mířil hlavou těsně mimo.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
MCFC_8

Tazky zapas,ale mame silnejsi kader a verim,ze sa to ukaze na ihrisku...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme víc než jedna nula, ale bacha na díry v obraně!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lze asi předpokládat, že ars, bude v neděli tříbodový, takže další náš zápas venku se bude muset přetavit na tři body. za týden máme doma ars... poslední zápas se svatými u nich doma pro nás dopadl hozně. av tam v týdnu vyhrála, domácí budou proti nám nažhaveni... apropó kouzak by měl jít na školení jak slavit branku se svýma fans. on totiž přeskočil reklamní panely v místě, kde byli fanoušci domácích ! pak běžel ke svým a stewardi z toho byli docela vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

NOOOO... Zápas bude dost těžkej , tak uvidíme ,ale když bude m hrát jak nad WBA zhruba těch 70 min , tak to bude dobrý.. 1:2

Reagovat
vanGomm

Southampton doma v minulém kole prohrál a naopak Manch.City na cizím hřišti vyhrál.Oba by to snad opakovat neměli.Viděl bych to proto na X.

Reagovat
smazaný uživatel

0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Kdykoliv jdu vsadit X,tak obsluha většiou neví o co jde.Po novotě je to prej 0 .já to hlásím jako X.Ač hezká děvčata,tak to neznaj,Vše směřuje k tomu,že se tady za 20-30 let moc česky mluvit nebude.Bohudík už mě to bude u ......

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldič to moc pěkně vystřelil...a opět víkend nezklamal a jedna výhra se i díky Osvaldově gólu docela hezky zrodila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele