28. kolo
27.02.2010 13:45 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

Manchester City zesměšnil Chelsea na její půdě čtyřmi góly

Zápas na Stamford Bridge přinesl snad vše, co se dá od fotbalového mače očekávat - góly, karty, penalty. Ale co je důležité, je nečekaná a vcelku drtivá výhra Manchesteru City, který letos jako první Chelsea doma porazil. Nutno dodat, že na výhře 4:2 se hodně podepsal fakt, že Blues dohrávali o devíti.

V Londýně se ostře sledovalo zejména předzápasové podávání rukou a kamery se neustále točily kolem Johna Terryho a Wayna Bridge. Jejich kauzu již netřeba znovu popisovat, ale fakt, že Bridge svému bývalému spoluhráči ruku nepodal, mluví za vše.

Utkání tak i kvůli fanouškům, kteří buď pískali nebo tleskali, začal v napjaté atmosféře. Ono nepodání rukou navíc bylo, bohužel, jednou z nejvzrušivějších situací prvního poločasu, protože na těžkém terénu se ani jednomu týmu zrovna dvakrát nedařilo. Přestože oba manažeři nasadili podobné sestavy, se třemi záložníky a třemi útočníky, ofenzivní smršť z toho nebyla. Roberto Mancini totiž vsadil zejména na zahuštěný střed, kam poslal hned tři klasické středové záložníky a vyplatilo se mu to. Chelsea těžko středem kombinovala a na stranách byla přes Anelku a Joea Colea slabá.

Když to shrneme, Malouda svoji dělovku poslal nad břevno, Joea Colea zlikvidoval Given, Drogba hlavičkou branku netrefil a zřejmě největší šance přišla po teči Kompanyho, jenž si málem poslal míč do vlastní branky. Citizens se ale příliš nesnažili odpovídat a pro Chelsea se otevíralo stále více šancí. Drogba sice ještě z otočky ve slibné pozici branku netrefil, ale Lampard se už po skvělé kolmici Colea nemýlil, Givena chladnokrevně propálil.

Manchester City ale nakonec vytěžil z minima maximum, když těsně před poločasem vyrovnal. Paradoxem je, že zásadní podíl na Tevézově brance mají domácí borci. Vše začalo u Mikela, jenž hrubě neodhadl vysoký míč a ze středového kruhu ho poslal hlavičkou za sebe, kde byl mezi dvěma stopery rozeběhnutý Tevez. Argentinskému forvardovi už pak nedělalo problém oba soupeře ve vápně obejít a když ke všemu přičteme zásadní chybu zaskakujícího Hilária, vyjde nám vyrovnávací gól.

V prvním poločase neviditelný Craig Bellamy na sebe upozornil pár minut po změně stran, kdy rozjásal hostující publikum. Vinu na jeho gólu opět nese John Obi Mikel, jenž ho nedokázal uhlídat, Bellamy utekl po levé straně a přesnou ranou k zadní tyči překonal Hilária. A ani tentokrát nebyl Hilário bez šance, gól jde i na jeho vrub.

Chelsea ale nějaký zvláštní nápor na branku Citizens nevyvinula, naopak Ivanovič musel na poslední chvíli zasahovat proti Bellamymu, jenž už se chystal sám před brankou pálit. Carlo Ancelotti se na nepříznivý stav snažil reagovat střídáním, ale ani když byla na hřiště hodně ofenzivní formace s Drogbou, Kalouem, Anelkou a Sturridgem, k ničemu to nevedlo. Ještě horší to bylo čtvrthodiny před koncem, kdy neuvěřitelný přehmat udělal rozhodčí Mike Dean. Barry se hrnul do vápna a hned za ním Belletti. Anglický záložník vzápětí upadl a Dean ukázal na značku pokutového kopu, ale opakovaný záběr ukázal, že ke kontaktu snad ani nedošlo. A co víc, Belletti navíc za tento nezákrok obdržel červenou kartu. Tevez jednoduše proměnil a Citizens mohli pomalu slavit.

Další nesmyslný zákrok navíc o chvilku později předvedl Ballack, jenž na půlce sestřelil Tevéze a podruhé žluté kartě svěsil hlavu a poroučel se pod sprchu. V 87. minutě už na 4:1 upravoval v době rozložené obrany domácích do prázdné po Wright-Phillipsově přihrávce Bellamy. Chelsea sice obléhala branku soupeře, ale výtečný Given nebyl k prostřelení. Až v první minutě nastavení ho nakonec překonal Frank Lampard z penalty, ale to bylo ze strany Chelsea vše.

Stamford Bridge tak poprvé v letošní sezoně padl a vypadá to, jakoby titul nikdo nechtěl.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (57)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea doma a 0:0 ? to dřív pojede čert na bruslích do práce !

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TO ABY TEN ČERT UŽ POMALU SHÁNĚL MARTINU SÁBLÍKOVOU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pre chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
klokan.paul

2:1

Reagovat
Ketchup

Chelsea - City 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

DOSTANETE 2 ÚDERY V JEDNOM TÝDNU.INTER MILAN÷CITY

Reagovat
vanGomm

Asi bude záležet s čím se Chelsea vrátí z Itálie.Zatím mám připraveno,že vsadím HX kurz 3,8 i normální X za 4,00.

Reagovat
Devil

Bohuzel pro MU bude Chelsea na plno bodovat.

tip.-1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ale dity

Reagovat
Devil

uz jdu..

Reagovat
Lahvac-CZ

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

CashCity je zatím venku průměrný až podprůměrný tým.Tohle budou tři body pro Blues,ač se mi to příčí,protože narozdíl od nich je MC absolutně neškodný

Reagovat
smazaný uživatel

zklamání po vyřazení v fa cupu je velké, ale ono se není čemu divit. zápas se stoke sem neviděl, ale výsledek hovoří za vše. nehrajem dobře a nějaké předsezónní předsevzetí vzaly za své. při naší současné formě si ani nedovedu představit, že bychom v londýně bodovali ! jelikož nebudu doma, match neuvidím a je mi to po dlouhé době celkem jedno ! nezbývá uhrát nic jiného než 4-flek. doufám, že to má takhle mancini nalajnovaný, jinak se může jít opalovat na apeninský poloostrov ! bude to hodně těžké, se podívejte, jak hraje av a spurs ! jako tipér to vidím na tiketu za 1, ale proti svému klubu se nikdy nesází, takže se tomuto zápasu vyhnu. situace je špatná, obzvlášť, když to bylo letos celkem dobře rozehrané. nedej bože, abychom byli (jako loni) pro prdel ostatním !!

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu city zacal dobre ale nezabudajme ze to boli same slabe muzstva nad ktorymi musia vyhravat ale prisli silnejsi superi a karta sa obratila a sme v prdeli a este k tomu blby Tevez odide domov do Argentiny a Adebayor sa necha sprosto vylucit tak potom neviem co chce city hrat?? caff

Reagovat
smazaný uživatel

BUDE TO DVOJKA!CAAARLOS TEVEZ!manchester pracuje pro MANCHESTER

Reagovat
smazaný uživatel

3:1..Ačkoliv jsem fanouškem Citizens, pod Mancinim hrajem opravdu hrozně, pod Hughesem sme to měli rozehraný fakt fajnově, sice jsme ztráceli se slabšíma celkama, ale porti Big Four sme ukázali, že na LM máme, a taky že máme minimálně na 4. flek, teďka přišel Mancini, totálně změnil systém, hráče, kteří jsou zvyklí hrát na svém postu strká jinam, místo toho, aby hráli furt stejní 4 obránci a tak se pomaličku sehrávali, tak každej zápas hrajee někdo jinej. Fakt je to hrozný, teď nemáme ani na Big Four, a kdyby sme postoupili do LM, tak s touhle hrou tam bduem akorát pro smích. A tak doufám, že si tenhle kašpar rychle sbalí fidlátka a odjede urychleně tam, odkud přišel a do ENG se nikdy nevrátí. Jinak k tomuto zápasu, sice už bude Tevez ready, ale to ej tak jediný pozitivum. Ricahrds určitě hrát nebude, i když by byl v tomhle zápase prospěšnější než Zaba, Toure hrát taky nebude, natož SWP. Na Chelsea nemáme, bez křídel určitě ne. Jedinej náš gól dá Tevez a totálně nás sestřelí Drogba..

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 pro Man city goly tevez a adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

v každý lajně máme 1-2 top hráče a výsledky se stejně nedostavujou! loni sem se s tím nějak smířil, že se nedařilo, mančaft se dával dohromady, ale letos ?? pokud vím, tak cíl od majitele je jasný: max. 4 flek a účast v LM. dá se tedy očekávat, že v případě nesplnění tohoto cíle, dojde ZAES k nějakým změnám ! a ono to do nekonečna nepůjde ! C-cup, v řiti, FA-cup, to samé, co je nám fans city platné, když klub, reps. majitel disponuje obrovským majetkem a výsledek je zatím skoro nulový ! teď je otázka, jak to v mužstvu šlape... za normálních okolností bychom měli s chelseou sehrát vyrovnaný match s možným našim překvapením v podobě výhry, ale fakt nevím co nás čeká. taky nevím, co se s mužstvem najednou stalo, přišel mancini a co zápas to výhra. zlom přišel na evertonu, pak upachtěná výhra s boltonem, vyřazení s utd. no, nevidím to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

CO rpisel Mancini, vyhravaly sme akorat kvuli perfekt forme Teveze, a to, ze daval goly a rozhodoval tak zapasy se nam povedlo, pak kdyz goly nedaval, uz sme tekli, zadnej zlom v utkani s Evertonem enbyl, uz predtim sme hrali hovno, akorat sme meli setsti a Teveze.. Proste s Mancinim nemame na nic, ted jen doufat, ze se opet zmeni rtener a rpide trener schopnej, kterej bude vyuzivat nejvetis silu muzstva tak, jak to delal Mark, tedka furt meni slozeni sestavy a vysledek zadnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí být jasné 3 body, zatímco Citizens jsou venku špatní, prohrávají, jsou remízovým králem ligy, my jsme letos konečně zas doma výsledkově skvělí.

Do zápasu jdeme bez Čecha, v brance bude Hilário, který sice kdovíjaká jistota není, na druhou stranu v několika posledních zápasech, kdy nastoupil, nezklamal.

Jsem rád, že se zas tupě nechal vyloučil ten tožský trouba a neohrozí nás, škoda jen, že se vrátil Tévez.

Přeju si sestavu Hilário – Ivanovič, Alex, Terry, Belletti – Ballack, Mikel, Lampard – Cole, Malouda – Drogba,

i když čekám, že místo Joeyho nastoupí klasicky Anelka, z čehož moc šťastnej nejsem. Francouzova současná forma je špatná, a místo Alexe Carvalho. Dále jsou v nominaci a na střídačku připraveni Kalou, Sturridge, Ferreira, Bruma, Borini, Turnbull.

Prostě dneska musíme vyhrát, udržet si čtyřbodové vedení a vrátit Manchesteru prosincovou porážku.

Skromný tip 2:1 (Drogba, Malouda – Tévez)

Reagovat
Arbiter

pokud se nemýlím, tak by měl být Jurij fit, takže Belletti nalevo je nepravděpodobný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nNo zatím pěkná nuda

Reagovat
diastan

dobre city!!!

Reagovat
Mircu5

1- poločas byla možná nuda, ale ten 2. bombastic... sem spokojený 100%, tenhle výsledek je důležitý i pro příští zápas a nejen pro ten, takže příště porazíme i Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER!!!! Ať žije MAN CITY!!! Konečně dostali ty modrý primadony co proto

Reagovat
smazaný uživatel

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii city

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma ani vo sne nanapadlo ze city vyhra 4:2 super!!! G0 city go!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady. Celkem vpohode zapas, a to je asi kvuli tomu, ze sme hrali na 2 kridla s jedinym Tevezem na hrotu. Aspon je videl, jak je rpo nas Tevez dulezitej a jak nam Ade skodi.

Reagovat
Mindas

Tenhle systém s 2 křídlama hrajeme každý zápas, ať s Tevézem nebo bez něj, tak nerozumím zase tomu tvému tvrzení, že zápas byl kvůli tomu v pohodě. Jinak Richards dnes byl hodně komický, ale to sis asi všimul, že? Zabaleta znovu výborný, a proto nerozumím, proč by měl být Mika prospěšnější, než Zaba. Zaba je mentálně úplně jinde Richards, bohužel. To se změní, až Mika trochu vyroste a dostane do hlavy trochu toho fotbalového myšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jakoze to bylo v pohode kvuli tomu, ze hral Tevez a nehral Ade+ty kridla, nehrajem tak vzdy, kdyz muzou hrat oba, hraje kridlo jenom jedno..Jinak nerikal bych, ze Zaba je jinde nez Micah, Micah dnes mel slabsi zapas, ale to mel Zaba taky. Micah byl famozni proti United, kdyz byl s Tevezm nejlepsi na hristi, pak mel zraneni, a moc toho nenahral, takze tak bych to nehodnotil. Podle me jsou na urovni stejne, akorat Micah mel dneska slabsi chvilky, a tak ybch podle jednoho zapasu nehodnotil, ale jinak urcite souhlasim, ze Zaba je vybornej, ale to je i Micah, pro City jen dobre, ze ma v obrane tolik kvalitnich hracu

Reagovat
Mindas

Je škoda, že někdo si z ních sedne. I když Zaba umí perfektně zahrát právě i ve středu zálohy. Jeho výhodou je, že i když je defenzivním typem hráče, tak má v sobě spoustu kreativity, proto bych ho klidně rád viděl na tomto místě, a to i na úkor Irelanda, kterého mám ohromně rád, jenže letos je absolutně z formy, hraje bez chuti a dost to fláka. To Zaba odehraje každý zápas na 100%, i když se mu třeba daří trochu méně. On má vyrovnanou výkonost, což právě Richards nemá. Ten zahraje buď nadprůměrně, nebo úplně podprůměrně, což se ale vyřeší s rostoucím věkem a zkušenostmi. Zaba se vypracoval mezi nepostradatelné hráče, za co jsem rád, protože hráč může být klidně i z Jihu, ale pokud maká, je sympaťák, tak rozhodně takový hráč do PL patří.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky Zaba do stredu na ukor Barryho, aby hral Ireland. Mozna by Zabovi vic sedel ten stred, ale v obrane je taky perfektni, jenze tam je i Micah a ten kdyz bdue rhat pravidelneji, tak mu to mozna pomuze k tem vyrovnanym vykonum. Jinak osobne ale fakt radeji, kdyz hraje Kolo a Micah v obrane, hlavne Kolo, protoze tooho mam rad neskutecne, stejne jako Micaha. Jak si psal, Kompany sice drzi obranu, ale da se rict, ze to tam drzi vsichni a dle me nejvic Kolo, takze bych stopery nechal Joleona a Kola, jinak Kolo stejne asi sedel, ze neni uplne fit, co sem cetl na webu MCFC, s tim, ze Kompany by hral v tech mene dulezitych zapasech. A pak ejste jsme si uvedomil, ze mas napúorstou pravdu s Adem, jak hroznej to je zoldak, sice nekdy zahral perfekt hlavne proti Arsenalu, ale jinak bida a s Tevezem nebo Bellamym se neda srovnat, a hlavne tito dva jsou rpo nas nepostradatelni. Jo a jeste abych rekl, koho bych radsi videl v zakladu, tak SWP misto Johnsona, SWP byl za Sparkyho za ans nepostradatejnej, skoda, ze uz nedostava tolik prostoru. A jinak jak si psal, ze Santa byl nejvetsi hvezda Blackburnu, tak to mozna byl, ale jakmile nastoupi na hriste za Man City, tak mam pocit, ze hrajem v deseti, proste za tech 18mil jsme mohli koupit hrace lepsiho. Jsou to stejne vyhozeny prachy jako za JOa, ale mozna se ejste ukaze, a ja o tom pochybuju.

Reagovat
Mindas

Santa jako alternativa v pohodě, i když za moc peněz. Jinak Barry si nyní zaslouží hrát víc, než jindy. Jde ohromně nahoru a právě třeba proti Chelsea zahrál úplně fantasticky. Je rozdíl oproti tomu, jak hrál na začátku sezóny a nyní. Hlavně v tom, že se dokáže dostat i do šance. Dovolí si udělat kličku, kterou posadí hráče na prdel. To dříve neměl. Hlavně jeho zkušenosti jsou ohromně znát. Jinak Tevéz s Bellamym jsou nepostradatelní hráči, jak říkáš, a to bez debat. A co se týče Adama, tak proti jeho stavění nemám absolutně nic, je to hodně svěží vítr do našeho profesorského fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne, u Santy jak rikam, mohli jsme za ty prasule koupit nekoho mladsiho a lepsiho. Pak Barry ted zahral famozne, to je pravda, jó, kdyby mu to vydrzelo jeste nejakou chvilku, nebyl bych vubec proti Tevez s Bellamym, to jen souhlasim a u Adama, on je sice svezi vitr, ale to by byl SWP taky, kdyby dostaval vic prostoru, proste osobne bych tam videl radsi SWP, ale kdyz hraje Adam, tak je to takdy dobry. Jen aby se jeste nadlouho zranil Ade a Vieira , jako ja nejsem proti nim, ale pro nas je lepsi, kdyz nehraji

Reagovat
Mindas

SWP mám taky ohromě rád, ale když nepočítám teď zápas na Čukotce, tak předešlé zápasy nic moc. S Adamem rádi oba dva to strhávají na sebe, což díky své rychlosti je logické, ale Adam je v tomto úspěšnější, přece jen je lepší driblér. SWP dost zbytečně kazí a plaší, ale zase pak třeba jednou za zápas předvede super akci a hodí kolmici do tutovky. Adama sem tam sváže nervozita, což se třeba projeví zbytečnou chybou, jako šlápnutí si na balón, špatné zpracování apod. Jinak, co se týče Santy, tak jeho cena je vysoká, ale jelikož se jedná o prověřeného zakončovatele a měl o něj zájem třeba i Sir Alex a další velké kluby, tak je jasné, že Sparky musel přihodit. Jeho čas ještě příjde, protože on dokáže ve vápně vyvolat obrovský tlak, ale samozřejmě, že si nesmí chodit pro balóny a vytvářet si šance. V tom vždy vyhoří. Barry jde nahoru zápas od zápasu. Jemu a Tevézovi přichod Manciniho pomohl. Takového hráče nám bude špička ještě závidět. Už teď je jeho srovnání třeba s takovým Lucasem z Live velice úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vsim, co si psal, tak souhlasim, az na Santu. Ja mu rposte neverim, je mozna provereny, ale jak sem psal, v okamziku, jak prijde na plac, hrajem v deseti. Je hezky, ze o nej mel zajem SAF, ale me se nezda. Kdybych hledal utocnika, nakouknu do Bundes nebo Lique 1 a tam se po nejakym mladsim porozhlidnu a za ty penize bys tam nasel m,ozna i lepsiho, nez Santu , ale zas by nebyla jistota, ze se prosadi, ale rozhodne bych nekupoval brazilce atd. Jinak sanci bych dal treba Caicedovi, myslim si, ze by Santu vpohode nahradil a byl by asi stejne uzitecnej. Ale jak pises, jeho cas muze prijit, ale ja o tom sobne pochybuju a neverim tomu

Reagovat
Mindas

Tak ono je to taky o tom, že Santa nastupuju do zaběhlého systému 4-3-3, kde je ztracenej, protože se musí stahovat pro balóny a vytvářet si šance. Santa je výbornej v systému 4-2-2 nebo 4-5-1, kde by s Tevézem, jako jediný hrot, Tevéz podhrot, hráli výborně. O tom jsem přesvědčený. Už mnohokrát ukázal, jakým zabijákem může být, i když díky němu bych rozhodně od zavedeného 4-3-3 neodcházel.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale rpo me je Santa zatim ztracenej pripad v jakymkoliv systemu. Zacnu verin Barrymu, ze muze byt dobre a tymu rpospesnej, ale Santovi ne a to kvuli tomu, ze se asi ani nebude mit jak ukazat pres Adebayora a Carlita. Jeste ted me napadlo, ze kdybych hledal utocnika v te dobe, koupil bYch toho ghanana Adiyaha , to je utocnik do budoucna, a vril bych, ze by s Kompanym, Weissem a Johnsonama vytvorili jeden z enjlepsich tymu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mam pocit, ze Robinho z City neodejde. Zatim dava goly, jak za Santos, tak dal ted da se rict 2 goly Irum. Podle me si ho bude chtit Mancini udrzet

Reagovat
Mindas

Zbytečný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo Robinho nebo Adiyiah? ..Adiyiah se me celkem libil, ale videl sem ho v par zapasech..A Robinho?..Ten zbytecnej je, ale kdyby se rozehral bez ohledu na to, jestli je v anglii nebo nekde na slunicku a chodil do souboju, a hral jak v Realu, tak by zbytecnej nebyl, ejnze prave mu anglie nesedi, tak je marny tady neco tvrdit navic, tohle temu uz se tady resilo x krat, takze vsichni sme nazoru, ze kdyz odejde, bude to rpo vsechny nejlepsi ale pokud by se rozehral a na hristi rpedvadel svoje maximum, co umi a v sobe ma, ja osobne bych byl rad, kdyby zustal

Reagovat
smazaný uživatel

nebo takhle, kdyby zustal a hral jak sem rikal, nebyl bych proti..

Reagovat
Mindas

Robinho je zbytečný hráč a tečka. Na jeho místo jsou v City 4 hráči, kteří zápas odmakají naplno. Nehledě na to, že Bellamy je kvalitativně a přínosem pro tým dál, než tenhle spratek. SWP je poctivý hráč, který ve formě Robinha taky klidně zastíní. Adam je obrovský talent. I když skleněný, tak stejně Petrov je hráč, kterého by si přál snad každý manažer na světě. Všichni vědí, co tenhle Bulhar umí. Plat, který by bral ten spratek se dá využít mnohem rozuměji.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasim, jenze kdyby Robinho hral fakt jak nejlip umi, taky by nebyl k zahozeni, jenze proste on neni rpo Anglii. Rozmazlenej spratek je, ale kdyz hraje a dari se mu a maka, tak je taky vybornej. Jenze tohohle se v Anglii asi nedockame. Proste on je dobrej, ale ne v Anglii, je to spratek, proto bych ho ve svym tymu nechtel, stejne jako ty namachrovany hrace typu Taiwa a Ronalda. Ale jak rikas, prachy za nej se daj vyuzit mnohem lip..

Reagovat
Mindas

Taiwo je boreček. O Robinhovi je škoda mluvit. V City se trápil, ubulenej a hrál jak lempl. Vrátí se do Brazilie, střílí góly, a to i za repre a hned si zase cucá palec, mistruje, jaká je to hvězda apod. Je to komik, který potřebuje, aby mu každý lezl do prdele a byl vynášen do nebes a pokud tomu není, tak bulí a stěžuje si. Jako komik by se rozhodně uplatnil.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasim, ale kdyz se mu dari, je perfektni i jako fotbalista. Jinak Taiwo je borecek, ale ja bych ve svym tymu nechtel typky, ktery o sobe buh vi co prohlasuji, i kdyz ty kvality maji. To je Taiwo, Ronaldo i Robinho a treba Lehmann (byval) atd atd. Podle me mit takovy hrace v kabine neni dobry, protoze se budou chovat nad ostatni a to by nedelalo dobrotu. Pro to je nejlepsi kupovat hrace jako Tevez, Given, Cissokho, Rooney atd..

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, SWP byl od zacatku sezony ohromnej, podle me s Bellamym nejlepsi dva nasi hraci, hral vyrovnane a moc nekazil atd atd., tomu zase prichod Manciniho moc neprospel, ale tedka ukazal, ze se to asi postupem casu zlepsi a tomu ja verim na sto procent

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

no, hilario se nak moc nepredvedl. mohl by dat v pristim zapase sanci treba Sebkovi

Reagovat
Lahvac-CZ

Jn Hilario neumí chytat...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda CIty, Stoke sme zníčili a už ztrácíme jen 3 bodíky díky hoši

Reagovat
smazaný uživatel

škoda chelsea !! ale vyhrajem tiitul ...to je jasnéé

Reagovat
Devil

No,prave ze uz neni....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele