20. kolo
29.12.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Liverpool FC 0:1

Aston Villa dnes poznala, jak nespravedlivý může fotbal být. Prakticky celý zápas byla lepší než Liverpool, respektive rozhodně nebyla horší, měla i několik šancí, ale nakonec odchází s prázdnou. Ve druhé minutě nastavení totiž potrestal chybu domácích Fernando Torres.

V sněhem posypaném Villa Parku se nehrál zrovna líbivý fotbal, míč se po většinu času pohyboval mezi oběma šestnáctkami, ale dovnitř pronikal jen sporadicky. První vzrušení přinesla 17. minuta, respektive Steven Gerrard. Tomu připravil míč Torres a hostující kapitán donutil Friedela ke skvělému zákroku. Byla to zároveň také první střela na branku, kterou promrzlí fanoušci zahlédli.

Po půlhodině hry už domácí příznivci prakticky skákali radostí, jenže vše zhatil Pepe Reina. Ale pojďme popořadě. Vše začalo vybojovaným rohem Johna Carewa. Standardní situaci rozehrával Milner a míč proplachtil celým pokutovým územím, až našel na zadní tyči úplně volného Downinga, od kterého odběhl Insua s Kyutem, ale domácí křídelník z bezprostřední blízkosti napálil míč do gólmana Reiny. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0, nutno říci, že zaslouženého.

Druhé dějství bylo ještě nudnější než to první, ze zápasu se vytratilo i jedno z posledních pozitiv - rychlost a na první šanci druhé pětačtyřicetiminutovky se čekalo až do 70. minuty. Agbonlahor na lajně utekl Carragherovi a Reina musel u tyče zasáhnout. Z následného rohového kopu hlavičkoval Carew a manažer Martin O'Neill už opět vyskakoval ze židle, jenže míč nakonec skončil milimetry vedle branky. O deset minut později se zrodilo nebezpečí po rohu i na druhé straně, Babel ale na povedený centr těsně nedosáhl. Utkání už už mířilo k bezbrankovému rozuzlení, když v tu se událo něco nečekaného. Warnock nahrával dozadu Dunnovi, který ale podklouzl, míče se zmocnil Kuyt, poslal míč před vápno, aby se kulatý nesmysl dostal až k Torresovi, který si jako správný kanonýr před brankářem poradil.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Mircu5

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Je bez diskuzí jasné, že Liverpool tenhle zápas vyhraje. 2:4. A jestli ne, tak oběhnu nahej náš škvárovej stadion nahoře na kopcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to tak vychází

Reagovat
smazaný uživatel

to už abyses začal pomalu svlékat

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pre Villu

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 liverpool budou chtit aspon pulku sezony uzavrit dobre

Reagovat
diastan

kdo by nechtel nic mene si taky myslim, ze vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Villa letos to čtvrtý místo chce, tak ho dnes Liverpoolu vezme

Reagovat
Devil

2:1 Villans!

Reagovat
smazaný uživatel

TORRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tam ten trener villy smutne klecel mi ho bylo docela lito LIVERPOOL NAVZDY YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem ako može mat liverpool.take štastie..podla mna vie liverpool..ak potrebuje strelit..gol ..zopar minut do konca zapasu najlepšie..v anglickej lige.. ..mpj obdiv..aj ked ich nemam rad..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool , ale měli jsme štěstí, měla se pískat penalta za ruku Isnuy

Reagovat
smazaný uživatel

A nejenom penalta, taky ta Downingova megasuperšance z voleje po rohu!!! Jako levák to prostě musí dávat. Reinu to prostě trefilo, dobře stál. Mělo to být 2:0 bez diskuzí. Tak musím celý týden držet smutek než Astoni přejedou Blackburn v FA Cupu. Tipuju 3:1, ale čert ví, jaká bude sestava, že?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele