26. kolo
22.02.2020 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Lille proti poslednímu Toulouse FC nezaváhalo

I díky brzkému gólu Galtierova výběru byl po závěrečném hvizdu duelu mezi Lille a Toulouse na ukazateli skóre k vidění tříbrankový rozdíl. Dvě branky přitom zaznamenal Loïc Rémy, který trefil tři body i proti Stade Rennes.

Než se stačili hosté pořádně rozkoukat, už prohrávali. Loïcovi Rémymu stačily necelé dvě minuty na to, aby převzal na hranici šestnáctky přihrávku od Jonathana Ikoného a po výborném zpracování pálil halfvolejem přesně pod břevno - 1:0.

Ikoné to záhy zkusil sám, jenže dost nepřesně. Podobně si počínal po rohovém kopu v osmadvacáté minutě José Fonte.
Ve 39. minutě hráči Lille udeřili podruhé. Domagoj Bradarić převzal na levé straně přihrávku, zaběhl s míčem do velkého vápna, aby naservíroval před bránu, kde uklízel znovu Loïc Rémy. Ukázková, jednoduchá akce přinesla dvoubrankové vedení - 2:0.

Vzhledem k formě Téfécé si v tento moment museli být hráči severofrancouzského celku už víceméně jistí, že v tomto duelu budou bodovat.

V 56. minutě se k balonu dostal Victor Osimhen. Jenže už byl dost z úhlu, takže jeho přízemní střelu Mauro Goicoechea kryl. Jen dvě minuty poté zabránil Rémymu výborným zákrokem v radosti z hattricku. Gólovou tečku za utkáním zařídil v 72. minutě Renato Sanches. Victor Osimhen využil váhavé rozehrávky muže v rukavicích a následně přiťukl mladému Portugalci, který z jedenácti metrů cílil z první přesně k levé tyči - 3:0.

Ten samý hráč se ke střele dostal za deset minut znovu, jenže nebyl zdaleka tak přesný. V závěru ještě po rychlém brejku Goicoechea zastavil slibný pokus Luize Araúja. Lille bude tedy po šestadvaceti kolech nejhůře čtvrté. O příštím víkendu zajíždí na Stade de la Beaujoire v Nantes. Toulouse, které v tuto chvíli ztrácí na první nesestupovou a nebarážovou příčku čtrnáct bodů, se pokusí vyzrát na Stade Rennes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 zápasy v řadě snad Lille doma neprohraje navíc vypsaní jako favorit. Boook zde použil jeden z hojně používaných nástroju, kterými se snaží nalákat sázkaře na nesprávný tip. Jedná se o to že ke kurzu na favorita 1,44- ponechme nyní stranou , že je přemrštěný, je kurz na outsidera o 2,3 vyžší než je pruměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát mu to nevyšlo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele