26. kolo
24.02.2019 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Marseille po třech výhrách jenom remizovala na hřišti Rennes 1:1

Marseille na hřišti Rennes pouze remizovala a odmítla tak posun na čtvrté místo. Svěřenci Rudiho Garcii však měli co dělat, po prvním poločase s domácími prohrávali, když se trefil Benjamin André, ale konečnou dělbu bodů zařídil v 56.minutě Valére Germain.

OM si přivezlo do Rennes velice slušnou formu, třikrát v řadě v Ligue 1 zvítězilo a vrátilo se nejen do bojů o evropské poháry, ale také o Ligu mistrů. Případná výhra nad domácími by znamenala vyrovnání se Saint-Étienne a už jen tří bodová ztráta na třetí místo.

Utkání v Rennes však nebylo jednoduché. Domácí se chtěli revanšovat za porážku v Remeši a proti favoritovi hráli dobře a už v 7.minutě se ujali vedení. Po rohovém kopu se v hlavičkovém souboji s Balotellim prosadil Benjamin André a lepší začátek si Rennes jen těžko mohlo přát. Chvíli na to sice muselo poprvé střídat, když zraněného Zeffaneho nahradil Bensebaini, ale dál bylo nebezpečnější. Po půlhodině pálil Grenier a Mandanda musel vyrážet nad břevno.

Zatímco vstup do první půle se vydařil lépe domácím, začátek druhého poločasu byl v režii Marseille. V 56.minutě oplatil prakticky stejnou mincí, tedy ze vzduchu po centru zprava a hlavou Valére Germain a bylo srovnáno.

Za chvíli mohla Marseille otočit výsledek, když Koubek vyboxoval jen ke Grenierovi a ten z minul branku. Na druhé straně zase nepřekonal Mandandu Niang a utkání pomalu a jistě směřovalo k nerozhodnému výsledku. Stav 1:1 se nezměnil ani po vyloučení hostujícího Jordana Amaviho, který už musel zatáhnout za záchranou brzdu, jinak by to s Marseille dost možná dopadlo špatně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele