19. kolo
22.12.2018 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Rennes deklasovalo Nimes Olympique 4:0

Pěkný vánoční dáreček přichystali svým fanouškům fotbalisté Stade Rennes, kteří doma deklasovali nováčka Nimes Olympique 4:0. Les Rouges et Noirs si branky rozdělili rovnoměrně do obou poločasů a české brankáře Tomáše Koubka může těšit čisté konto. Pravda, proti Nimes toho zas tolik ukázat nemusel.

Rennes totiž utkání zcela ovládlo a od počátku ho proměnilo v jednoznačnou záležitost. Diváci čekali na úvodní branku pouhých šest minut, než Bourigeaud poslal do šestnáctky milimetrově přesný centr a Benjamin André balón ve skluzu a rovnou z první dopravil do sítě! Nimes mohlo vzápětí vyrovnat, krásnou střelu, leč nepřesnou vyslal Bouanga. Poté přišla 14.minuta a druhý gól domácích. Benjamin Bourigeaud si před pokutovým územím vyměnil balón se Siebatcheuem a přesně mířenou ranou po druhé překonal brankáře Bernardoniho.

Hosté se sice snažili o vstřelení kontaktní branky, jenomže obrana Rennes fungovala bez chybně. Malé zaváhání z její strany přišlo těsně před koncem prvního poločasu, kdy se do šance prokličkoval Jordan Ferri, jenže z dobré pozice těsně minul Koubkovu branku. Český brankář tak v první pětačtyřicetiminutovce výrazněji zasahovat nemusel.

Nimes chtělo po přestávce vstřelit co nejrychlejší kontaktní gól, jenže se přihodil přesný opak. Rennes předvedlo krásnou akci s finální přihrávkou Sarra na Theosona Siebatcheua, který uklidil balón do sítě a zvýšil už na 3:0. Zápas byl třetí brankou v podstatě rozhodnut. Hostům nebylo přáno, neuchytila se ani střela Bouangy a také Rennes hodně zahazovalo. Bourigeaud s Ben Arfou si chvílemi dělali na hřišti co chtěli. Zkázu nováčka nakonec dokonal bezprostřední dorážkou opět Siebatcheu, když Bernardoni Greniérův pokus pouze vyrazil před sebe. Rennes deklasovalo Nimes Olympique 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele