27. kolo
09.04.2019 19:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Nîmes porazilo v boji o střed tabulky Rennes 3:1

Krokodýli z Nîmes dokázali v dohrávce kola přehrát Rennes 3:1 a pojistit si střed tabulky na úkor svého soupeře. Nîmes Olympique šel do vedení, ale Rennes našlo v prvním poločase odpověď. Rozhodnutí přinesla druhá půle a další dvě branky domácího mužstva.

Vyrovnaný souboj o střed tabulky přinesl první branku ve 24. minutě poslal do šestnáctky vysoký centr Savanier a hlavičkující Renaud Ripart dokázal umístit balón k tyči. O pár minut později mohli Crocodiles udeřit po druhé, ale Tomáš Koubek pohotovou volej vyrazil na rohový kop. Rennes toho v prvním poločase moc nepředvedlo, přesto dokázalo pět minut před přestávkou vyrovnat na 1:1. Střílený centr zakončil z malého vápna střelou k tyči Adrien Hunou. Nîmes závěr prvního poločasu nezvládlo a v jeho nastavení předvedl nevybíravý zákrok Anthony Briancon a sudí domácího fotbalistu bez váhání vyloučil. Červená karta byla pro Nîmes komplikací, nicméně za další tři minuty předvedl hloupý zákrok i Benjamin André a po druhé žluté kartě se počet sil na hřišti vyrovnal.

Domácí měli svým způsobem štěstí, vývoj utkání mu před koncem poločasu nepřál, ale po změně stran bylo zase všechno jinak. V 55. minutě předvedl parádní ránu Denis Bouanga a Tomáš Koubek plachtil vzduchem zbytečně. Nîmes vedlo 2:1 a bylo na koni.

Čtvrthodinu před koncem inkasoval Koubek potřetí a znovu to bylo po parádní ráně, tentokrát v podání Antonina Bobichona, který vypálil z úctyhodné vzdálenosti dobrých pětatřiceti metrů! Dvoubrankové manko už Rennes stáhnout nedokázalo a z Nîmes si odváží porážku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele