32. kolo
09.04.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Marseille 0:0

Zápas mezi Toulouse a Marseille sice přinesl několik brankových šancí, ovšem žádný gól. Velký podíl na tom měl oba brankáři, tedy jak Lafont, tak i Pelé. Marseille díky výsledku 0:0 spadla na šesté místo, Toulouse je osmé.

Payet se, jak je jeho dobrým zvykem, uvolnil a na malé vápno poslal jemný centr, Sanson měl na kopačce jasný gól, ale míč netrefil ideálně a poslal ho pánu bohu do oken. Na druhé straně se urodila podobná akce, ale ani Braitwaite nebyl úspěšný. Branku sice trefil, ale výtečný zákrok předvedl golman Pelé. Oba brankáři měli v prvním poločase dostatek práci, ale ofenzivní podívaná branku v prvním poločase nepřinesla.

Bohužel to se nezměnilo ani ve druhém dějství, byť šance znovu byly. Jen Payet s Thauvinem nebo Gomisem mohli rozhodnout a na druhé straně zase Braitwaite s Jeanem. S postupem času už příležitosti ubývali a utkání nakonec dospělo do bezbrankového konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele