13. kolo
07.11.2015 17:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 5:0

Bez větších problémů si PSG pojistil první místo v tabulce. A aktuálně disponuje už jedenáctibodovým náskokem před druhým Caen. Toulouse nemělo v Paříži prakticky žádnou šanci a zůstalo v sestupovém pásmu. O dva góly se postaral Zlatan Ibrahimovic, který je spolu s Moukandjem už nejlepším střelcem ligy.

Domácí na úvodní trefu opravdu nečekali dlouho. Di María v 6. minutě rozehrál standardku centrem do vápna, na který si naskakovalo hned několik hráčů, ale ani jeden z nich se míče nedotkl. Vlastně ovšem ani nemusel. Balón totiž k překvapení hostujícího brankáře Ahamady nakonec skončil přesně u jeho tyčky.

Následně se do zakončení protlačil van der Wiel, svůj pokus ale usměrnil jen nad bránu. TFC, hrající v rozestavení 4-1-4-1, si vytvořil šanci díky Trejovi, gólmana Trappa ale nakonec výrazněji neohrozil. V 18. minutě se prosadil Ibrahimovic, který v tu chvíli zaznamenal jubilejní 50. branku v Parku princů.

Tisserand nedobře odvracel míč z šestnáctky, vlastně přímo přihrál na hlavu svého protihráče, jenž bez problémů překonal Ahamadu. Ibrahimovic s Di Maríou se snažili náskok navýšit, další branky se ale dočkali diváci až po přestávce. Situace mohla být zajímavější, kdyby Akpa-Akpro a Braithwaite například snížili.

Jenže své možnosti neproměnili, a tak jejich soupeř začal trestat. Ibrahimovic poslal míč na van der Wiela, ten z levé strany na zadní tyči našel parádně střídajícího Lucase, jenž trošku netradičně hlavou přesně zacílil. Čtvrtou trefu zařídil z dorážky Ibrahimovic, pátou pak po krásném pasu švédského forvarda Lavezzi.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

1 další zářez

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
waran852

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele