26. kolo
24.02.2013 14:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Olympique Lyon - FC Lorient 3:1

Lyon stále drží vedoucí PSG pod tlakem a po vítězství 3:1 nad Lorientem se mu dokonce alespoň na chvilku bodově přiblížil. Hosté sice šli do vedení po jedenácti minutách hry zásluhou Aliadiéreho, López však o chvilku později vyrovnal, Ghezzal těsně po půli stav otočil a povedený výsledek v nastavení pečetil Mvuemba.

Hosté vstoupili do zápasu náramně. Aliadiére si dokázal poradit s obráncem Réveillérem, naskočil si na centr z rohového kopu od Barthlemého a hlavou zavěsil za záda gólmana Vercoutreho. OL se podařilo korigovat ve 23. minutě. Lacazette unikl po levé straně, zbavil se Ecueleho Mangy a poté přesně zacílil.

O tři minuty později měli domácí velké štěstí, před Vercoutrem se objevila velká a nepřehledná skrumáž, po níž však Aliadiére, Jouffre ani Monnet-Paquet nedokázali dostat balón za brankovou čáru. Ve 37. minutě přihrál Lautoa na Jouffreho, který nacentroval na Monneta-Paqueta, ten sklepl míč pro Corgneta, ale Vercoutre skvěle zasáhl.

Po přestávce se na Stade de Gerland rozjela velká sněhová bouře. A pro Olympique bylo jenom dobře, že se mu podařilo hned v 50. minutě, tedy prakticky v jejím začátku, skórovat. López sice se svou hlavičkou na brankáře Audarda nepochodil, nicméně Ghezzal přispěchal s dorážkou a pravačkou se nemýlil.

Dlouho se na hřišti nic neudálo. Šest minut před koncem Ghezzal nahrál na náhradníka Benziu, jenž si poradil s Koném, jeho střela ale následně trefila jen břevno. Domácí přesto nemuseli smutnit, ve druhé minutě nastavení Benzia zakombinoval s Mvuembou, ex-hráčem Lorientu, a druhý jmenovaný pak z dobré pozice pravačkou překonal Audarda.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hradec

Reagovat
Langi

1-1 ...vidim to, že se projeví čtvrteční frustrace a jesi Lisandro s Gomisem zahrajou svuj momentální standard, tak může bejt i hůř

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa obávam aj ja ...

Reagovat
MichelBastos

dneska jsme hráli skvěle :)) večer musíme fandit Marseille !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele