21. kolo
19.01.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Ajaccio - Valenciennes FC 1:1

I bez pěti hráčů, kteří odjeli reprezentovat své země na Africký pohár národů, Ajaccio dokázalo uhrát doma remízu s Valenciennes. Blízko přitom byli domácí i vítězství, jenže Mutu na svůj první gól po půlhodině hry ve druhém dějství nenavázal a penaltu neproměnil. A hosté nakonec tohle zaváhání potrestali díky Nguettemu.

Valenciennes naposledy asi hodně srazila sebevědomí porážka 0:5 od Nice, na Korsice se z ní tak chtělo brzo oklepat. Nejprve se dostal do příležitosti Nguette, vychytal ho ovšem Ochoa. Nudnou první třetinu zápasu nakonec zakončil první trefou zápasu Rumun Mutu, který za záda Penneteaua usměrnil centr Cavalliho.

Těsně před přestávkou mohl vyrovnat Le Tallec po skvělé práci Dosseviho, jenže Ochoa byl ve správný čas na správném místě a šanci mu polapil. Ani druhé dějství nenabídlo moc záživný fotbal, Nguette v 59. minutě opět zahrozil po pasu zprava od Dosseviho, jenže hlavičku mu zase zlikvidoval Ochoa.

O čtyři minuty později přitom začínalo být pro hostující celek opravdu zle. Angoua přibrousil na hřišti Mutua a musel se po červené kartě pakovat ze hřiště. Pennetetau následně musel likvidovat jeho střelu z přímého kopu. Mutu se poté nezapsal do zápasu v úplně nejlepším světle jen o pár chvil později.

Bong totiž ve vápně srazil pronikajícího Andrého a sudí Cailleux nařídil pokutový kop. Rumunský forvard chtěl zakončit elegantně, jenže jeho oblouček v klidu polapil Penneteau. A na druhé straně nakonec korigoval o dvě minuty později výsledek Nguette, kterému šanci připravil parádně Dossevi.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele