4. kolo
18.08.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - SM Caen 1:0

Toifilou Maoulida svým gólem z prvního poločasu zápasu s Caen zařídil první výhru a první body v této sezóně pro Auxerre. To se konečně odpoutalo ode dna tabulky. Caen zaznamenalo druhou porážku ve třech zápasech. Scházelo deset minut do konce prvního poločasu a domácí šli do vedení. Kevin Lejeune centroval z levé strany a střelec Maoulida měl dost času na pohodlné zakončení – 1:0. Auxerre pak i nadále diktovalo tempo hry a kontrolovalo vedení. Hosty z Caen do ničeho vážnějšího hráči domácího Auxerre nepustili. Naopak několikrát mohli rozhodnout, ale nakonec se zajisté spokojili i s jednobrankovou výhrou.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele