23. kolo
08.02.2020 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Valladolid remizoval s Villarrealem 1:1

Villarreal se mohl v případě vítězství dotáhnout na pohárové příčky, ale nakonec veze z Valladolidu jen bod. Po pravdě řečeno na obě strany spravedlivý. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, když se trefil Rubén Alcaraz, za hosty po změně stran vyrovnával Gerard Moreno.

Domácí poprvé naznačili své možnosti v 10. minutě, kdy dokonce vstřelili gól, ale veškerá radost Enese Ünala byla zbytečná, neboť se pískal ofsajd. O pět minut už ale průniková přihrávka za obranu vyšla a Sandro Ramírez pak z hranice šestnáctky nacentroval balón na nohu Rubéna Alcaraze, který pěkně z první propálil Asenja.

Valladolidu bylo od vstřelené branky plné hřiště a další pohroma pro Žlutou ponorku mohla přijít po údajné ruce Rubéna Peňi, kterou ale VAR nepotvrdil, stejně jako "faul" na Ünala. Hosté se probrali až pět minut před koncem prvního poločasu, nicméně vyrovnat nestihli.

Villarreal na závěr prvního poločasu navázal a poměrně rychle se dočkal vyrovnání. Po rohovém kopu se z malého vápna prosadil Gerard Moreno. Hosté si na potvrzení branky museli počkat, celý okamžik kontroloval sudí u videa a nakonec dal Villarrealu za pravdu. Zhruba po hodině hry se tak ve Valladolidu začínalo od začátku.

V 63. minutě měla Žlutá ponorka obrovskou šanci ujmout se vedení, ale Paco Alcácer ve vyložené šanci poslal balón těsně vedle. V závěru zápasu ani jedna strana nechtěla příliš riskovat, takže utkání nakonec skončilo spravedlivou dělbou bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele