32. kolo
13.04.2019 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huesca od Barcelony neinkasovala a připisuje si překvapivý bod

Barcelona bez největších opor a Lionela Messiho nedokázala vstřelit gól poslední Huesce a v utkání jenom remizovala 0:0. Mrzet jí to vzhledem k velkému náskoku na čele LaLigy nemusí. Naopak slaví domácí, pro které je získaný bod velkou motivací do dalších bojů o záchranu.

Trenér Ernesto Valverde vyměnil oproti zápasu na Old Trafford takřka celou jedenáctku s výjimkou brankáře ter Stegena. V sestavě tak chyběli Luis Suárez nebo největší hvězda Lionel Messi. Barcelona byla i tak proti Huesce velkým favoritem a v prvním poločase měla více ze hry.

Její šance však přicházely pozvolna. V 19. minutě měl první velkou gólovku po rychlé rozehrávce Ousmane Dembélé, jenomže zblízka před Santamaríou poslal balón těsně vedle tyče. Katalánci si poté vytvořili velký nápor, obléhali pokutové území Huescy, jenomže recept na Santamaríu nenašli. Huesca se dlouhou dobu jen bránila, až před koncem poločasu se dostala více do hry, ale ter Stegen nemusel prakticky vůbec zasahovat.

Barcelona režírovala i druhý poločas, ale ke slovu se dostala i Huesca. Zhruba po hodině hry si vytvořila v pokutovém území hostí nebezpečnou situaci, kdy Murillo ani ter Stegen nedosáhli na centrovaný balón. Německý brankář pak musel brzdit i šanci Galloega a po kontaktu s ním se Huesca marně dožadovala pokutového kopu. Horko bylo i na druhé straně před Santamaríou, po ráně Umtitihio zachránila domácí celek tyčka a Dembélého dorážka skončila vedle.

Hru Katalánců postupně přišli pozvednout Coutinho, Alba a Arthur, ale převaha Barcy se omezila jen na držení balónu. Huesca se ve druhém poločase bez problémů bránila a nadějný výsledek, kterým remíza bezesporu je, už si pohlídala. Barcelona i bez Lionela Messiho nedokázala na půdě posledního celku LaLigy vstřelit gól, ale i po remíze má na čele stále luxusní náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
valloire

0-7

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
dextroza_m

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Valverde postaví něco takovýho:

Cillessen

Semedo - Todibo - Umtiti - Miranda

Vidal

Alena - Puig

Malcom - Prince - Dembelé

Reagovat
boryland

1:2...……...Raketa,Couts……….

Reagovat
Messi the Genius"10"

Vseci musi maximalne odpocitat.... titul mame v temer v kapse a proti poslednimu neni nutno se vysilovat

Reagovat
Rox

Jsem zvědavej na hru bez Messiho, snad hráči nezapomněli hrát fotbal. Ten kurz na Barcu je hodně zajímavej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele