18. kolo
05.01.2019 13:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Rayo Vallecano vyválčilo ve Valladolidu těsnou výhru

Rayo Vallecano možná ještě má šanci! Svou bojovnost a rozhodnost totiž ukázalo v hodně důležitém utkání na půdě Realu Valladolid, odkud si odváží tři body! Ty mu zajistila hodně rychlá branka v první minutě.

Sobotní odpoledne začalo ve Valladolidu hodně rychle a pro domácí nepříjemně. Už v první minutě se totiž hosté ujali trochu překvapivého vedení a dokonale zmrazili domácí fanoušky. Po akci ze strany průniková přihrávka od De Tomáse směřovala na Álvara Medrána, který překonal ofsajdovou linii a placírkou obstřelil brankáře Masipa - 1:0.

Brankář Masip se ostatně musel hodně ohánět, aby dokázal bránit atakům soupeře. Především útočník De Tomás mu dělal velké potíže jak svým pohybem, tak svou střelbou. Na opačné straně si Toni za pokutovým územím všiml lépe postaveného Míchela, kterému rána moc nesedla. Hostující brankář Stole Dimitrievski musel likvidovat také hlavičku Toniho po pasu od Keka.

Další velká šance domácího Realu Valladolidu se udála až dvě minuty před koncem první půle. Óscar Plano dostal nádhernou nahrávku do vápna po svižné kombinaci a mohl zakončovat sám, jenže trefil jen dobře postaveného Dimitrievskiho!

Ten musel zasahovat také o chvíli později, když se obě jedenáctky vrátily z kabiny. Hodně aktivní záložník Toni se deset minut po změně stran dostal do zakončení, ale ani další jeho hlavička neměla moc úspěch. Brankáře Dimitirevskiho posléze vyzkoušel tvrdou ranou z volného přímého kopu Míchel, který pálil jen těsně nad břevno!

Po hodině hry se až do vápna dostal šikula Keko, který se prodral přes dva bránící hráče až do zakončení. Jeho rána ale nebyla dostatečně přesná a Dimitrievski si dokázal poradit! V posledních minutách se Real Valladolid hodně snažil srovnat a obrovská šance se mu nabídla v 87. minutě.

Záložník Míchel poslal míč na levou stranu, odkud se balon dostal až do vápna. V něm upadl střídající Duje Čop a sudí pískal penaltu! K ní se však postavil Míchel a poslal míč na stejnou stranu, na kterou skákal hostující hrdina Dimitrievski!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele