6. kolo
25.09.2018 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Real Sociedad - Rayo Vallecano 2:2

Zajímavé utkání se odehrálo v Baskicku na půdě tamního Realu Sociedad. Domácí celek si v něm rozdělil body s Vallecanem za remízu 2:2, což je pro něho ztráta. Na druhou stranu San Sebastian ještě čtvrthodinu před koncem s Vallecanem prohrával.

San Sebastian vstoupil do zápasu jak nejlépe mohl a už po pěti minutách slavil první branku. Jon Bautista dostal pas za statickou obranu, zvýšil rychlost a svůj postup na Garcíu proměnil ve vedoucí branku! Rayo se sice pokusilo o rychlou odpověď, ale zároveň si muselo hlídat zadní vrátka. Jon Bautista totiž málem využil dalšího zaváhání, ale García proti jeho střele vytáhl fantastický zákrok. A domácí to mohlo mrzet, protože ve 31.minutě hosté srovnali. Morenův centr na malém vápně přizvedl jeden z obránců, načež si pro něho vyskočil Rulli, srazil se s vlastním hráčem a vypadnutý balón dorazil do sítě Luis Advíncula.

A než se domácí stačili s vyrovnávací branky oklepat, přišel další úder. Zaldúa ve vápně fauloval Bebeho a sudí odpískal ve prospěch Vallecana pokutový kop! Óscar Trejo z penalty nezaváhal a dokonal obrat.

Domácí se ve druhém poločase dlouho nemohli dostat ke slovu. Rayo výtečně bránilo a zápas mohlo čtvrthodinu před koncem definitivně rozhodnout, kdyby Kakuta z malého vápna propálil Rulliho. Nestalo se tak, a tak přišel trest. Na krásný centr zprava si naskočil Willian José a hlavou srovnal na 2:2. Ve zbytku zápasu už se na hrací ploše nic zásadního neodehrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele