5. kolo
23.09.2018 12:00 CET
2 : 6
(1:4)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 2:6

Hokejovým výsledkem skončilo utkání mezi Levante a Sevillou, přičemž Andalusané zvítězili 6:2! Už první poločas nabídl celkem pět branek a také zlikvidovanou penaltu v podání českého brankáře Tomáše Vaclíka. Sevilla se přiblížila špičce a je šestá.

Ve Valencii to byla pořádná divočina. Zápas začal hodně hekticky a Vaclík tasil první těžký zákrok už po deset minutách, kdy zblízka vychytal hlavičku Martího. Sevilla odpověděla po svém a o minutu později už vedla. Levante chybovalo u vlastní šestnáctky a Wissam Ben Yedder na malém vápně prostřelil Olazábala. Radost hostů vydržela minutu, Lunův pas do šestnáctky přetavil ve vyrovnávací trefu Roger Martí.

Za dalších sedm minut vrátil vedení na stranu Sevilly Daniel Carrico, který si naskočil na precizní centr a hlavou překonal Olazábala. Ze hry uplynulo něco málo přes dvacet minut a další zajímavý okamžik na sebe nenechal dlouho čekat. Levante dostalo možnost zahrávat pokutový kop, ale Moralesovu střelu výborně vystihl Vaclík a vedení Sevilly nadále pokračovalo.

Chycená penalta v podání Tomáše Vaclíka byla klíčová, protože hosté zanedlouho vstřelili třetí gól a definitivně převzali iniciativu na svojí stranu. V 35.minutě po třetí v zápase překonal Olazábala Wissen Ben Yedder a stejný hráč na konci poločasu dokonal hattrick. Neuvěřitelnou hrubku přitom spáchal Olazábal, kterému jednoduchý balón vypadl z náruče a aktivní Ben Yedder ho dotlačil za brankovou čáru.

Jestli si Levante o přestávce dělalo naděje na možný obrat, hned ve 49.minutě mohlo definitivně zapomenout. Sarabiův centr si na prsa zpracoval André Silva a neomylně zakončil. Andalusané vedli už 5:1 a stále to nebylo všechno. Olazábal byl jako na střelnici a po hodině hry už lovil ze své sítě šestý balón. Po krásné kombinaci Ben Yeddera zakončil Pablo Sarabía. Levante dokázalo ještě zkorigovat na hokejových 2:6, když se v poslední minutě utkání prosadil střídající Moses Simon. Levante jinak nepředvedlo vůbec dobrý výkon a Sevilla si v tomto ohledu odváží zasloužené tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele