14. kolo
02.12.2018 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Barcelona - Villarreal CF 2:0

Barcelona doma porazila Villarreal 2:0 a bude čekat, jak si ve večerním duelu povede Sevilla. V případě jejího zaváhání zůstanou Katalánci v čele LaLigy, v opačné případě budou v těsném závěsu druzí. Výhru Barceloně vystříleli sváteční střelci Gerard Piqué a Carlos Aleñá.

Svěřencům Ernesta Valverdeho se v minulých kolech nedařilo úplně podle představ a ani zápas s Villarrealem neměl být jednoduchý, byť Barcelona byla před zápasem obrovským favoritem. Žlutá ponorka chtěla katalánský velkoklub zaskočit a to se jí málem podařilo, protože první gólovku si vypracovala ona. Moreno si poradil v souboji s Lengletem a ter Stegen si musel sáhnout na balón.

Barcelona pak, jak je jejím zvykem, držela balón a brzy si začala vytvářet šance. Dembélé místo balónu trefil nohu protihráče, ale o pár minut později to byl právě on, který přesným centrem našel hlavu Gerarda Piquého a Asenjo se k tyči natahoval zbytečně - 1:0 pro Barcu. O tři minuty později měla Barcelona další velkou šanci, po zpětné přihrávce Alby střílel Messi a Asenjo tentokrát předvedl dobrý zákrok. Villarreal čekal ve druhém poločase náročný úkol, pokusit se na Camp Nou minimálně o vyrovnání.

Tempo druhého poločasu nebylo nikterak závratné. Barcelona se do ofenzívy za každou cenu netlačila a protože ani Villarreal nebyl aktivní, diváci sledovali velmi klidnou pasáž zápasu. Villarreal ztrácel na domácí jen jeden gól a dvacet minut před koncem si katalánští fanoušci výrazně oddychli, když Cazorla z volného přímého kopu přestřelil. Okamžik na to dostal prostor na hrací ploše Carlos Aleñá, který nahradil Artura Vidala.

A byla to právě nová tvář na hřišti, která pár minut před koncem pečetila barcelonské vítězství. Messi poslal za obranu krásnou kolmici a Carlos Aleñá šikovným obloučkem podruhé překonal gólmana Asenja.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
valloire

1-2

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt nejvetsi omyl mezi lidmi

Reagovat
valloire

Kdopak je větší omyl troubo, ten kdo napíše tip na zápas nebo ten, kterej ho mermomocí musí komentovat, páč se mu nelíbí ten tip? Je to na tebe moc složitý?

Reagovat
ttopi

Tip byl celkem nesmyslný.

Reagovat
valloire

To není většinou žádnej tip. Barcelona nemůže prohrát nikdy s ponorkou? Co jsi psal o nesmyslných tipech, když jsem měl AS 3-0? Aha?

Reagovat
ttopi

Může prohrát, ale ne za aktuální situace.

Reagovat
valloire

Jaká je aktuální situace? Betis je zapomenut? Je to pravěk už?

Reagovat
ttopi

Situace je taková, že Barcelona si právě po zaváhání s Betisem už nic takového dovolit nemohla. Tím spíš ne s tragickým Villarealem. Já měl tip 3:0, což také nevyšlo. Ale jakákoliv prohra Barcelony byla fakt nesmyslná, promiň.

Reagovat
valloire

Jakákoliv prohra Barcelony není nikdy nesmyslná.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, kdyby to nebyla Barcelona, tak takovej tip nikdy nenapíšeš

Reagovat
valloire

to jsi ale teď objevil Ameriku....gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to úplně jedno jaký napíše tip ne?

Od toho je to tip, že si člověk tipne, jak si myslí nebo jak si přeje aby zápas dopadl....

Reagovat
valloire

první normální reakce

Reagovat
remeslnik

Kubo, máš samozřejmě pravdu, že je jedno, jaký napíše tip. Je to jeho věc. Ale je rozdíl mezi tím CO si pisatel přeje a JAK si myslí, že to dopadne. Taky bych byl rád, kdyby v sobotu na Espaňolu Barca vyhrála o tři góly, ale zvlášť s přihlédnutím k tomu, s jakou formou jdou do zápasu, myslím si, že budou rádi, když aspoň nějaký bod přivezou a nebudou mít půl mančaftu na marodce. Valošek rád štengruje a chytá takové jedince, jako je v tomto případě "ttopi" a to ho baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konec jsme všichni šťastní 0:4, děkujeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele