25. kolo
26.02.2012 18:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Sevilla zvládla i klání ve Valencii a míří vstříc pohárové Evropě

Sevilla pokračuje ve zlepšených výkonech, po utkání s Pamplonou zvládla i přetěžký duel na Mestalle a může se tak opět směle přihlásit do boje o evropské poháry. VCF si pro změnu připisuje na konto druhou porážku v řadě, i tak ale zůstává neohroženě na třetí příčce.

Hostující celek, jenž se v minulém kole dočkal kýženého vítězství nad Osasunou vstoupil do utkání lépe, držel míč na svých kopačkách, byl aktivní, ovšem do šancí se nedostával, to byla parketa pro Valencii. Otevřít skóre mohl po Albově rohu hlavičkující Soldado, ten ale z ideální pozice nenamířil mezi tři tyče.

To už však o chvíli později neplatilo. Jonas sklepl balón pro Costu, a ten ho parádní střelou poslal k levé tyči Palopovy branky - 1:0. Nicméně ještě do poločasu Andalusané srovnali krok: Navas od pravé postranní čáry odcentroval do pokutového území a Medel už měl před sebou snadný úkol - 1:1.

Po změně stran se ukázal povedenou střelou z dálky Jonas, na Palopa však nevyzrál. Další minuty následně patřily výhradně Seville. Reyes sice ještě nedokázal, za pomoci brankové konstrukce na Guaitu vyzrát, to už ale neplatilo v 75. minutě. Kanouté dostal ve vápně dostatek prostoru, našel následně lépe postaveného Navase, a ten bezpečně zavěsil - 1:2.

Svěřenci Unaie Emeryho se pokoušeli v závěrečných dvaceti minutách stůj, co stůj alespoň srovnat krok...až na několik rohových kopů a dalekonosné pokusy Costy, se střídajícím Adurizem však vyšla jejich snaha naprázdno.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 tipuji za stav 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele