28. kolo
31.03.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Levante UD 1:0

Real Sociedad vyhrál důležitou bitvu dvou týmů bojujících o záchranu. Levante už pět zápasů v řadě nevyhrálo a značně si komplikuje svoji pozici. San Sebastian se po dlouhých týdnech posunul z posledního místa, když předskočil Gimnástic, který však má ještě zítřejší zápas k dobru. Před Levante se zítra mohou dostal Celta Vigo a Athletic Bilbao.

Savio Bortolini vyprodukoval jako první střelu v 10. minutě, jeho dalekonosná rána skončila v rukavicích Jose Moliny. Zkušený brankář musel své umění znovu ukázat o pět minut později, kdy vyrazil pokus Inigoa Diaze de Ceria. Ve střehu musel být i druhý brankař Bravo, jehož zaměstnali Tommasi a Riga. Ve 38. minutě přišel na řadu jediný a tudíž vítězný gól z kopaček Jona Ansoteguiho, po rohovém kopu Diega Rivase Gutierreze prostřelil stoper levačkou Molinu. Poté mohl náskok zvýšit Cerio, ale s jeho hlavičkou si Molina poradil.

V 53. minutě musel po druhé žluté kartě předčasně do kabin Rahamat Mustapha Riga a tím pádem utnul naděje svého týmu na vyrovnání. Levante se do jakýs takýs šancí dstávalo snad jen ze standardních situací, jako tomu bylo po více než hodině hry, kdy Gutierreze fauloval Kapo a Alexise Suareze vychytal Bravo. V nastaveném čase měl poslední příležitost Salva Ballesta, ale svůj pokus poslal mimo tři tyče. San Sebastian i Levante nyní mají posledních deset zápasů na to, jak si zabezpečit místa v příštím ročníku La Ligy.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele