4. kolo
23.09.2006 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Real Madrid 0:1

Real Madrid vyhrál nejtěsnějším rozdílem na Betisu a v tabulce je druhý. Stinnou stránkou je zranění Cicinha, který bude mimo hru 6-9 měsíců. Na pravého obránce tedy ještě v první půli střídal Raúl Bravo, v útoku dosdtal místo Raúla prostor Cassano. Roberto Carlos hrál jubilejní 500 zápas za Real Madrid.

Bílý balet zahrozil hned zkraje utkání, Reyesův trestný kop ale vytáhl Doblas nad břevno. Akci Cassana přerušil Nano na roh a z něj už padl první gól, když se hlavou po Cicinhově centru krásně trefil Diarra. Levačkou pálil nebezpečně opět Reyes, Doblas jeho pokus vyrazil. Betis odpověděl hlavičkou Juanita po rohu, který přeskočil Ramose, ale Casillas byl připraven. Na druhé straně střílel jen do boční sítě Roberto Carlos. Poslední možnost první půle měl Cassano, ale Doblase střelou nad nevystrašil.

V druhý po pasu Cassana se do šance řítil Van Nistelrooy. ale Doblas vyběhl a míč mu včas ukopl. Real byl stále o něco aktvnější, do vápna zkusil proniknout Guti, ale čistě ho odzbrojil Capi. Slabší chvilky rozhodčího přišly 7 minut před koncem. Nejprve odpískal Diarrovo filmování jako trestný kop, ale Roberto Carlos byl nepřesný, na druhé straně zase selhal při minimálním kontaktu Edúa s Ramosem. Po zákroku loktem Juanita na Roberta Carlose se dokonce objevila krev. V páté minutě nastaveného času byl vyloučen domácí stoper Nano, který si loktem pomohl v souboji s Diarrou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nistelrooy, Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

2:1

Reagovat
Marv

Raul 2

Reagovat
smazaný uživatel

To dřív začnu lítat

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyskoc z okna

Reagovat
smazaný uživatel

Sobis - Reyes

Reagovat
HOST*

Sobis 2 - Raúl dvě tyče a po zápase se oběsí na břevně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som presvedčený o tom, že nemá vôbec žiadny zmysel, ale vôbec žiadny riešiť jednotlivých hráčov, ako to robíme často doteraz. Pretože každý z nás, kto hrával futbal vie, že ani 20 dobrých hráčov nerobí dobrý mančaft automaticky.

Podľa mňa hlavný a základný problém je inde - a to v systéme hry. Aj blbý vidí, že tí chlapci ako keby nevedeli, čo majú hrať. Nemá to ani hlavu ani patu. Áno, so slabšími ešte nejako vyhráme, ale lepší súper / Villareal, Lyon / nám šance nedáva. Povedzme si otvorene, že rozhodci sú zatiaľ tiež k nám prehnane láskaví. Spoločný menovateľ je - ani raz sme doteraz nehrali pekný futbal, dokonca sme ani raz nehrali nejak tak, aby to vôbec nejako vypadalo.

Ja vidím jednoznačne chybu v trénerovi a jeho systéme hry. Pokým budeme hrať na dvoch defenzívnych štítoch, sme úplne bez šance aj s Ronaldinhom... Od toho sa to celé odvíja, v zálohe je málo tvorivých hráčov, navyše tie dva štíty nestoja zatiaľ za moc, stejne ako Cannavaro, ktorý je veľakrát doslova tragický. No a útok? Ruud sa tam len nemozorne hľadá a Raul, ten tam tuším ani nie je.

Capello musí zmeniť systém hry alebo odísť. Lebo zatiaľ nám priniesol len hnev, pár zbytočne vyhodených miliónov / keď mieni svojich hráčov takto trýzniť / a kopu nervov všetkým fanúšikom.

Takže ja považujem za kľúčové :

1. vzdať sa hry na 2 štíty

2. rýchle dať dokopy Ronalda

3. nasadzovať viacej tvorivých hráčov naraz / Reyes, Robinho, Guti samozrejme, svojim spôsobom aj Beckham, Ramos.../

4. ak sa dá, získať čo najskôr nejakého špílmachra , pretože Guti sám na všetko nestačí.

5. ak nesplníme bod č.1 - vyhodiť trénera.

Tak, ja to mám zrovnané takto - má niekto iný názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Capello se teď sám přesvědčil, že proti soupeři kvalit SS nemusí hrát na 2 štíty. Stejně se tam jenom motají a největší vrchol byl, že když rozehrávali stopeři, tak se Emerson s Diarrou alibisticky cpali dopředu a uvolňovali prostor Gutimu, aby aspoň někdo mohl rozehrát. To jsou tak leví, nebo se jen bojí? Tomu se mi ani nechce věřit.

Druhá věc je, že když hrajeme proti lepšímu týmu (Lyon), tak nám ani ti 2 DM nepomůžou, protože máme málo hráčů, kteří by udrželi balon na útočné polovině. Otázku anchora už řešíme pěkně dlouho, bohužel Fabio neměl o Xabiho (který teď v Liverpoolu hraje ho*no) zájem. Inter teď se Sampdoríí neměl Cambiassa a hned to na jeho hru mělo strašně negativní dopad, Dacourt s Vieirou to prostě nezvládali.

Na Ronalda jsem zvědavý, ale Capello bude (logicky) stejně upřednostňovat Ruuda a na 2 hrát nebude.

S Cannavarem nesouhlasím, ty tři ligové zápasy mu vyšly velice dobře, akorát v Lyonu byl tragický. Jeden zápas znamená "veľakrát"?

Reagovat
HOST*Real

Tak s tím systémem hry s tebou naprosto souhlasim. Už jsem to psal v předchozí diskuzi. 4-2-3-1 je podle mě blbost. V tomhle systému je na hrotu Ruud moc osamocený, z čehož pramení jak ty to popisuješ že se "hledá". Není to žádný extra technik, což je jasné každému a proto k sobě někoho technického potřebuje ... už aby byl Ronaldo zdravý. Já navrhuju systém 4-4-2. Hrát na 2 defenzivní záložníky je podle mě na nic. Diarra by to tam zvládal sám a Emerson se mi tam moc nelíbí a navíc zabírá místo hráči, kterého potřebujeme do útočné fáze hry. Rozhodně bych hrál na 2 útočníky ... Ronaldo, Van Nistelrooy. Další věc je, že by podle mě Reyes měl hrát vlevo. Ne že by hrál vpravo špatně spíš naopak, ale ta levá strana by mu podle mě seděla víc.

Takže já jsem rozhodně pro rozestavení 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

A napravo kdo?

Reagovat
HOST*Real

V rozestavení 4-4-2 Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže v toto případě by se ti do základu nedostal guti nebo Robinho, kteří jsou u mě na 100% v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vychází zhruba dvě možnosti. 1.reálnější: 4-4-2 Obranu řešit nebudu, tam je jasné, že nalevo je potřeba posilnit a Cicinho s Michelem by asi nastupovali podle formy. Střed je jasnej. Záloha bud Reyes-Diarra-Guti-Beck nebo Cassano-Diarra-Guti-Reyes A útok Ronaldo (Ruud)-Robinho. 2. s Capllem těžko: 4-3-3 , neboli 4-1-2-1-2. Záloha Reyes,Guti,Diarra. Staženější útočník Robinho a na hrotech Ronaldo a Ruud Nejsem trenér, tak si nefandim, že by to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 nemusí být blbost pokud ale budou na křídlech trochu běhavější hráči...pro mě je zatím (bez Ronalda) sestava jasná:

Cassilas

Cicinho-Cannavaro-Ramos-Bravo

Diarra-Guti

Reyes-Robinho-Cassano

Ruud

Reagovat
HOST*Real

Já prostě 4-2-3-1 nemam rád.

Reagovat
RMCF

Tak tady se shodnem to je přesně sestava kterou bych si v současné situaci představoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta je i moje, lepší to zatím nejde...

Reagovat
Xavi

Hoši, vemte to z té lepší stránky - horší to být taky už nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může...

Reagovat
HOST*vazquez

Keď Gutiho dáš na štíta, definitívne ho odpíšeš - viď minulá sezóna.

Reagovat
RMCF

Na štíta ne, ale tvořil by trošku ze zadu, kde uplatní svoje pasy, něco jako třeba Pirlo v Miláně, ten taky není klasický štít a hraje to ze zadu. Mě právě připadlo i loni že je to pro něho lepší pozice, na AM nezahrál ani nepamutuju...Určitě namítneš že tam dlouho nehrál, ale možnosti tam dostal, jenom je nevyužil. Loni ze zadu mu to DOCELA "šlo", byla doba kdy ze Zidanem táhly Real v Primeře DIvision, ale na top evropské kluby to rychlostně nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Viz "RMCF"...na štíta jsem to určitě nemyslel...

Reagovat
HOST*Real

Doufam, že jim bude sedět program na sobotu. Na 22:00 je tam PP na 4. kolo Primera division ... což je zápas Realu. No ale posledně jim ta sobota nějak nevyšla, ale vlastně ani neděle.

Reagovat
antimadrista

To josu ty začátky

Reagovat
HOST*Real

Hm tak koukam, že jim ten program zase sedí parádně. Na sobotu píšou, že budou dávat PP z Primera division od 20:00 a 22:00. Jenže od 20:00 se nic nehraje. No doufam, že budou aspoň dávat Real od těch desíti.

Reagovat
HOST*Real

Takže program je opraven. Od 20:00 už neni PP z Primera division, ale záznam Celtiku s Rangers a od 22:00 PP Betisu s Realem. Tak že bysme přece jenom viděli Real? Rozhodně už to vypadá líp.

Reagovat
smazaný uživatel

by som to opravil "Tak že bysme přece jenom viděli Betis?"

Reagovat
HOST*PUYOL

2 Sobis,RvN.

Na Sobisa som velmi zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mávam teraz strašne málo času, ale túto poznámočku pred ligou musím - som veľmi rád, že skoro všetci, čo pravidelne fandia Realu sa vyjadrili k téme, čo som nahodil a tiež veľmi rád, že v podstate sa s menšími rozdielmi aj vcelku zhodujeme. Teraz len kedy dorazia tieto myšlienky aj do Madridu. Ale čo vlastne chcem napísať - som veľmi zvedavý, či Capello po doteraz slabých výkonoch zmení spôsob systému a taktiky alebo pôjde tvrdohlavo po svojom. Uvidíme v telke ale dúfam, že vyhráme .

Hala Madrid!!!

Reagovat
HOST*Real

Tak na ten systém jsem taky moc zvědavej. Podle mě ho ale Capello měnit nebude. Je pravda, že bych si moc přál 4-4-2, ale nevěřim tomu, že by ho Capello začal hrát. Ale moc rád bych se mejlil.

Reagovat
smazaný uživatel

MARCA:

Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Raúl Bravo; Emerson, Diarra; Reyes, Cassano, Guti; y Van Nistelrooy.

Reagovat
HOST*Real

Tak to jsi mi radost neudělal.

Reagovat
RMCF

Tak už jenom Robinha místo Emersona a prohodit s Gutim....

Reagovat
HOST*vazquez

...ja to vidím tiež len ako bláhový sen, ale možno nás Fabio prekvapí. Skor si ale myslím, že systém začne menit, až ked mu naznačia prípadný vyhadzov

Reagovat
HOST*Real

No když to neudělá teď, tak budu doufat, že to udělá, až se vrátí Ronaldo.

Reagovat
Pharrell

0:2, jako minuley rok na jejich pude

Reagovat
HOST*

Nevíte někdo jestli se dá španělština naučit někde na internetu? Nebo jestli je nějaký samovýukový prográmek do počítače? Docházet bych totiž nikam nemohl, protože bych na to neměl čas. Pls poraďte mi někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si knížku pro samouky od Leda, ale docházení ti to samozřejmě ani zdaleka nenahradí...

Reagovat
HOST*

To je tak, že já v práci mam docela dost času pro sebe, ale jsem tam dlouho, takže bych neměl čas na to docházení někam no. Takže jsem myslel, že bych se učil v práci. Ale stejně díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, taky je jistá webová adresa, kde můžeš španělštinu poslouchat a ještě zároveň číst psanou verzi téhož... Poslech je nenahraditelný...

Reagovat
HOST*

No jo, ale nejdřív se to musim nějak naučit, abych mohl poslouchat. Základy už mam, ale na poslech to ještě neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto to zkus, španělština je po zvukové stránce dost podobná psané. Problém je možná u rychlosti řeči a rozlišování jednotlivých slov. Ale každý začátek je těžky...

Reagovat
HOST*Real

To jsme si nerozuměli. Já to myslel tak, že sice nějaké základy mám, ale moc toho ještě neumim. Takže nevim, jestli mi to něco dá, když to budu poslouchat a číst si to, ale nebudu tomu rozumět? Ale i tak jsem tě chtěl poprosit, jestli by jsi mi nenapsal adresu té stránky.

Reagovat
HOST*Real

Kurňa nějak jsem se zapomněl podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Na víc Real nemá

Reagovat
HOST*

0:1

Reagovat
HOST*vazquez

práve si na vyrovnanie tlaku dávam jeden pilsner. Zatial vedieme, ale hra katastrofa. 10 min pekne a potom....zase nič. No , snád aspon výhra bude

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam! SuperDjila!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat, protože jsem přes poločas usnul: Hrál Real takovou tužku i po přestávce?

Na začátku byl dobrej, aktivní a Betis do ničeho nepustil, ale potom se zase vytratil a začal hrát údržbu.

PS: dokáže Real vyhrát zápas, aniž by soupeři vyhodil sudí hráče? Neviděl jsem za co, a bylo to na konci, takže to nemělo na výsledek vliv, ale i tak je to zvláštní. Real v sezoně dohrával 2x proti soupeři, kiterý hrál v plným počtu a byla s toho remíza a prohra. V ostatních zápasech, který Madrid vyhrál dohrával soupeř oslaben ...

Reagovat
HOST*

no to je fakt zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš typická specialita Barcy, na úvod horší, pak dá z ničeho gól a pak už hraje jen údržbu (i když s gólovou efektivitou)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v nastavení a za úder loktem

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal jsem, že to nemělo vliv?

To bylo konstatování, nic jinýho. Prostě mě přijde divný, že máte za sebou 7 zápasů a soupeř už viděl 5 ČK, nic víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa, co to plácám

Máte za sebou 5 zápasů a soupeř dostal už 4 ČK ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pět zápasů kde? V lize? Tam to jsou čtyři, ne? A chceš říct, že si to hráči soupeře nezasloužili?

Reagovat
smazaný uživatel

...a žeby protivníkům Barcelony nevylučovali hráče, to se taky říct nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

4 v lize a jeden v Lyonu ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to jsi nám docela ulehčil a navíc jsi neodpověděl na otázku, ale proč přiznávat něco Realu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka Beckhama byla taky zvláště neodpískaná...

Reagovat
HOST*

Nějaký vliv to mělo! Protože kvůli červené kartě se nehrálo více než minutu a půl a potom více než půl minuty kvůli dalšímu zákroku. Jenže rozhodčí už jaksi zapomněl, že by k nastavení měl ještě přidat ty dvě minuty, které se prozdržovali... A ta Beckhamova ruka byla taky zajímavá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Čuduješ sa tomu jak malý chlapec : celú minulú sezónu tlačili sudí Barcelonu a ty si si toho nevšimol. Teraz, keď nás sem-tam sudí podrží, si z toho celý vyjavený

Reagovat
HOST*Real

1. Podle mě je kámen úrazu v systému hry. Opět se potvrdilo, že 4-2-3-1 je blbost. Ruud je tam moc osamocený. Už aby se vrátil Ronaldo a doufam, že potom Capello aspoň zkusí 4-4-2.

2. Nevim, proč tam hrál Guti. Ten byl fakt hroznej. Nejen že skoro nic neudělal, ale ještě může být rád, že nedostal červenou, ale jen žlutou. Místo něj tam v pohodě mohl hrát Robiho a jsem si jistý, že by tam hrál mnohem líp. U mě je Guti jen a pouze náhradník.

3. No a konečně to co mě sere skoro nejvíc. Proč kurva dává Capello Reyese furt na pravou stranu?! Reyes hraje výborně i na pravé straně, ale jsem si jistý, že na levé straně by byl ještě o dost lepší. Pořád musí přihrávat přes nohu a když chce centrovat, tak musí často zasekávat a až poté odcentrovat. Levá strana by pro něj byla mnohem lepší. Tenhle tah fakt nechápu a divim se mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti hrál výborně, s Diarrou byl nejlepší.

Reagovat
HOST*Real

Cože? Mě se teda nelíbil ani trochu.

Reagovat
HOST*kofr

Chceš hrát 4-4-2..dobrá, ale podle mne real nemá na 4-4.2 záložní řadu...koho chceš dát do středu zálohy??a na pravou stranu jako Beckhama??To nejde...Real musí hrát s křídly a podle mne jen s jedním DM a CM a AM--toto je nezbytný doma a proti slabým soupeřům. Na silnější stáhnout CM dát dva DM....

Reagovat
HOST*Real

Real na 4-4-2 hráče rozhodně má. RM - Beckham, DM - Diarra, AM - Raúl (Cassano, Robinho), LM - Reyes.

Reagovat
HOST*kofr

tak nevím,jak ti záloha s Raulem a Beckhamem přehraje zalezlý tým a to už nemluvím,když na ně vyjde zápas s Lyonem....

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jiný nebyl schopný kloudné nahrávky, všechno šlo přes něho. Bohužel mu často překážel ten skandální trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

1. súhlas

2. nesúhlas...je to asi v tej polohe, že Guti je jediný v strede, čo aspoň niečo dokáže vymyslieť a preto musí hrať. Že mu to teraz nešlo je osud zápasu. Ale zase tak zlý nebol. No a nervák, to on býva...

3. súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Dost hrůza, přetržené vazy v koleně. Každopádně Real by mohl ještě teď sehnat náhradu, existuje na to výjimka, že když se zraní hráč dlouhodobě, tak může přijít jiný (třeba Villarreal v případě zranění Pirese)

Reagovat
HOST*Real

To by byla paráda, protože spoléhat na Salgada neni zrovna příjemná vyhlídka.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko istí náš najvačší univerzál...Raul Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Vůbec se nesměju zarnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se směješ té výjimce, tak by sis to měl nejdřív ověřit a blbě se netlemit. Za druhé, nikde není psáno, že se výjimka musí využít (Villarreal).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si nic ověřovat nemusím a nepotřebuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se blbě tlemíš? Abys na sebe upozornil a napsal si do deníčku: "Zase na mě reagovali?" Mimochodem neopodstatněný smích je příznakem nadcházející demence, ale to jistě víš taky, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že ty nevíš, proč se směju, je tvůj problém...ne můj.

Stejěn jako to, že když napíšu něco (co by mohl ovzbudit provokaci) já, tak reaguješ vždy, když se o to pokusíš ty, je to často bez úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem, pánové viděl ten podle vás červenej faul. Moje reakce je a ještě jednou . Takovejch soubojů je v zápase jak máku. Jen protivníkovi Madridu se za takovej faul dá ČK ...

Daleko víc na ČK byla ta kosa od Gutiho, když sejmul Odonkora. Mimochodem tento faul byl hooodně podobnej tomu, za kterej byl v minulým zápase vyhozen Aranburu ze SS ... Pušťte si tento faul, srovnejte si ho s tímhle Gutiho kombajnem a pak prostě nepochopíte, proč za jeden byla udělena žlutá a za jeden červená

Ruka Beckhama byla pro sudího těžká, ale písknutá bejt měla, teda samo, kdyby byla na druhý straně

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty a protinázor by nebyly?

PS: já vím, nechceš se ztrapnit tím, že bys obhajoval neobhajitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tu radost Ti neudělám, tuhle životní etapu už jsem raději odpískal.

Ale těším se, že nám třeba v dubnu nějakou tu výhru uznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas........2

Cicinho........3

Cannavaro...3

Ramos.........3

Carlos..........4

Emerson......5

Diarra.........2

Reyes..........4

Guti.............3

Casano........4

van Nistellrooij...5

Capello.........4

tragéd zápasu...Ruud van Nistelrooij

tragéd sezóny...zatiaľ ....Fabio Capello

obete zápasu...všetci, čo to kopozerali až do konca-tak ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

...dopozerali...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl celkem spokojený. Ale zapomněls zhodnotit naše pány náhradníky. Měli jsme zápas jasně ve svých rukou, dokud nepřišel katastrofální Becks (5*) a chrabrý bojovník Raúl (4,5 - i když v tom případě Cassano 2).

Reagovat
RMCF

jj, z becksem a raulem na place to byla katastrofa beckham vůbec nic nepodržel balón avětšinou ho poslušně odevzdal soupeři...Raúl tam měl jednu nebo dvě dobré přihrávky, ale to bylo všechno a hrál strašně moc staženě takže Ruuda neměl kdo podporovat(ještě při jeho výkonu). Oproti Vazquezovi bych dal Cassanovi asi trojku, Reyesovi i dvojku a naopak u Gutiho bych váhal mezi trojkou a čtverkou, Carlos to už mě připadne trošku zaujetí, letos poprve docela zahrál tam bych dal trojku(problem mu dělal až blesk odonkor).

Reagovat
HOST*

i kdyby měli všichni 1 nebo 5 je to jedno,důležité jsou momentálně 3 body

Reagovat
RMCF

Kouč Realu Madrid, Fabio Capello, řekl, že záložník Guti sehrál proti Realu Betis báječný zápas. „Guti může hrát. Bude hrát v záloze, tvoří hru. Všichni zahráli dobře. Guti byl technicky neuvěřitelný. Ještě více než jindy.“ No nevím nevím z těch jeho vyjádření už nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle musím s Fabiem souhlasit.

Reagovat
HOST*Real

Já naopak zase ne.

Reagovat
RMCF

No od Gutiho sem viděl hodně lepší výkonů... a že hráli všichni dobře to si snad děláš srandu že souhlasíš. Vždyť sáms zmiňoval že náhradníci Raúl a hlavně Beckham byli katastrofální a Emerson mě pořád taky nepřesvědčil. Tak předpokládám žes souhlasil jenom s tím Gutim?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že HLAVNĚ s Gutim. VĚTŠINA hrála dobře, ten zápas nám trochu zkazil Fabio špatným střídáním.

Reagovat
RMCF

Tím střídáním mě taky naštval. Raúl na plac Beckham na plac a Robinho nikde Guti mě jako podhrot moc nesedí hlavně kvuli jeho "rychlosti" stejně se dost stahuje pro míče do hloubky tak si myslím že jeho výkon by ještě vzrostle kdyby hrál místo Emersona vedle diarry a podhrot by mohl být někdo rychlejší třeba Robinho nebo Cassano. Ale už se stím opakuju jako yarda s Adrianem (to nemyslím nijak špatně)

Reagovat
smazaný uživatel

V strede to podľa mňa neklape preto, pretože trojka Diarra, Emerson a Guti si veľakrát zavadzia. Hral by som Diarra, Guti .

Reagovat
RMCF

Tak tak a pak je jedno jestli se hraje 4-2-3-1 a je před nima podhroťák nebo zrovna 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele