9. kolo
04.11.2006 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Real Sociedad 2:0

San Sebastian stále čeká na první vítězství, v tomto kole si přijel pro porážku na půdu Levante. Utkání bylo především velkou bitvou. První šanci si sám pro sebe připravil hostující Kovačevič, ale Molina v brance byl proti. Na další rozruch se čekalo až do 38. minuty. Domácí Berson rozehrál roh, míč se odrazil k Meyong Zé a ten střelou z pokutového území Bravovi prakticky nedal šanci zasáhnout. V druhé půli nejprve přišla možnost hostí. Dlouhý míč si pro sebe zpracoval Kovačevič a vyrovnání zabránil jen skvělý zákrok Moliny. Tři minuty před koncem Levante výhru potvrdili. Míč potáhl Tommasi a jeho přihrávku uklidil levačkou do sítě Courtois.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele