30. kolo
25.03.2006 18:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Villarreal CF - Real Betis 1:2

Překvapení se zrodila ve Villarrealu odkud si vítězství přivezl Betis. Dvěma góly se o něj zasloužil Robert. Poprvé se Robert trefil v 11 minutě hry, když proměnil Edúův centr. Naběhl si na přední tyč a hlavou prostřelil Vieru. O dalších 10 minut později využil Robert chyby Quique Alvareze, vnikl do vápna a umístěnou střelou nedal Vierovi šanci. Ještě do přestávky vymyslel Román skvělý pas na Guillerma Franca, ten šel sám na Contrerase, ale branku minul. Po změně stran měli domácí tlak, umístěnou Románovu střelu vyrazil Contreras s obtížemi na roh. Pak vymyslel Román Riquelme fintu, když střílel přímo z rohového kopu, ale trefil jen tyč. Snížení přinesl až Románův cebtrz levé strany, který hlavou proměnil Sorín. Závěrečný tlak žlutých ponorek už byl marný, Forlán střílel vedle, Francův gól nebyl uznán pro Sorínův faul na gólmana Betisu. V nastaveném čase se zdálo že Nano fauloval ve vápně Franca, ale sudí místo penalty pro domácí odpískal konec.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bude nice zapas... vyhra Betisu 3:2..nebojte nepomatl sem se, jen mu fandim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele