5. kolo
25.09.2005 17:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

RCD Mallorca - Málaga CF 1:4

Velké překvapení se událo na Mallorce, kde hostující Malaga překvapila čtyřmi vstřelenými góly a vysoko vyhrála. Dvě branky dal Sergio Duda. Mallorca začala lépe, Arango s Potenzou však byli nepřesní. Na druhé straně spálil svou šanci Juan Rodríguez, hlavičku Chengue Moralese zlikvidoval Prats. Po necelé půlhodině zleva nacentroval Edgar a hostující Salva Ballesta otevřel skóre. O dvě munity později zvýšil z trestného kopu Duda. Mallorca se snažila duel zvrátit šancemi Peralty a Okuba, ostrými však pálili hosté. Nejprve přidal Duda svůj druhý gól ranou zdálky, o dvě minuty později se trefil z levého křídla Edgar. Arnau držel čisté konto i po šancích Yordiho a Ballesterose, kapituloval až po hlavičce Řeka Lambrose Choutose. Dvakrát se ještě dostal do šance domácí Okubo, ale na skóre se již nic nezměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele