38. kolo
13.05.2006 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 1:0

V nastaveném čase dal jediný gól zápasu domácí Coro a tím zachránil Espanyol v nejvyšší soutěži a předal Černého Petra Alavésu. 50 000 diváků pod Montjuicem vybuchlo nadšením. Vítěz Copa del Rey tak nebude muset hrát příští rok Segunda division. V začátku zápasu byli hosté nebezpečnější, v šanci byl Viafara, ale Iraizoz situaci vyřešil. Domácí zahrozili hlavičkou Tamuda nad po centru Sáncheze nad, marně Tamudo reklamoval přistrčení Brécheta. Pak trefil domácí Fredson hlavou břevno. Po centru Domiho hlavičkoval opět Fredson, tentokrát těsně vedle tyče. O poločasu odstoupil pro zranění De la Peňa, vystřídal ho Coro a trefil tyč Albertovi branky! Na druhé straně zahrával nebezpečné trestné kopy Nihat, některé jen těsně minuly branku. Espanyol měl smůlu, Luis García trefil další tyč! Dvě minuty před koncem chytil velkou šanci Garimu domácí gólman Iraizoz. Ve třetí minutě nastaveného času spasil Espanyol Coro.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele