12. kolo
20.11.2005 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cádiz CF - Valencia CF 0:1

Valencia vyhrála na půdě nováčka z Cádizu a alespoň na chvilku dala zapomenout na špatné výsledky posledních týdnů. Herně však nepřesvědčila, hlavně ve druhé půli ji Cádiz přehrával. Do sestavy blanquinegros se opět nevešel Fabio Aurelio, na pravém křídle hrál Rufete, v útoku Villa s Mistou, přičemž Aimar byl na lavičce, Kluivert v nominaci na zápas zcela chyběl.

První šanci zápasu měl hostující Mista, ale z první pálil mimo, Vicenteho centr zleva vyboxoval před Rufetem gólman Armando. Na druhé straně uklidil na poslední míč před Enriquem Marchena. Po Barajově kolmici prolomil ofsajdovou past Villa, ale sám před Aramnadem neuspěl, když domácí gólman zvládl vytěsnit míč na roh. Z následného rohového kopu měl cádizký gólman štěstí, že si nesrazil míč do vlastní branky. Před opačnou brankou vychytal po chybě Marcheny Oliho Caňizares, po Oliho centru zprava se trefil Jonathan Sesma, ale sudí gól pro ruku neuznal.

Ve druhé půli se Cádiz dožadoval penalty po zákroku Marcheny, dosáhl však druhé žluté pro obránce hostí a trestného kopu. Akrobaticky z voleje to zkoušel domácí Oli, ale nepřesně. Cádiz měl tlak, před Enriquem včas odvrátil míč Moretti, v další šanci přenechal Oli míč Pavonimu, ale ten ji nepochopitelně zahodil střelou nad, i když byl tísněn Ayalou. Pak sestřelil Oli Baraju a síly na hřišti se vyrovnaly. Valencia se dočkala štastného vítězství. Vicente zleva odcentroval před branku a míč propadl až do branky. Vyrovnat mohl ještě Mirosavljevič, ale poslal svou hlavičku mimo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

další neprostupná defenziva, ale už si nemůže dovolit ztrácet, snad zúročíme zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

a Villovu potenci!!!! FORZA ESPAŇA

Reagovat
smazaný uživatel

Training-ground battles

Only yesterday, Spanish papers ran stories of a training ground confrontation between Raúl Albiol and Pablo Aimar, and that is not the first time matters have reportedly become heated as the players try to get used to life under their new coach Quique Sánchez Flores.

ty wogo to už moc

Reagovat
smazaný uživatel

FLORES VEN!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele