18. kolo
08.01.2006 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Valencia CF 0:0

Valencia remizovala na Atlétiku, ale udržela si třetí příčku v tabulce. Do její stoperské dvojice se postavilo duo Marchena - Albiol, na pozici tvořivého záložníka Fabio Aurelio. Na začátku drželi hráči minutu smutku za smrt otce gólmana domácích Lea Franca. Úvodní šance přišla po čtvrthodině hry, když Maxi uvolnil Torrese, ten nacentroval na Petrova, ale jeho střelu z první skvěle lapil Caňizares. První možnost Villy přerušil sudí pro útočníkovo hraní rukou, druhá šance valencijského útočníka už málem skončila gólem. Ale hráč zblízka přestřelil, trestný kop Fabia Aurelia vyrazil gólman Falcón. Ten kryl i tvrdou hlavičku Morettiho.

Druhá půle začala vlažně, první šanci nabídli Atlétiku hosté sami, když zpětnou přihrávku Marcheny na Caňizarese málem potrestal Torres. Další svou akci zakončil stejný hráč střelou vedle. Madridský útočník byl těžko uhlídatelný, po centru Petrova jej na bližší tyči opět skvěle vychytal Caňizares, další možnost zmařil nešťastník Torres ranou nad. Závěr patřil Valencii, Villa hlavičkoval do břevna, odražený míč pálil na branku Angulo, ale i Falcón byl svému týmu velkou oporou. Dvě minuty před koncem obral Pereu o míč Mista, řítil se do šance, ale na poslední chvíli mu míč sebral vracející se Pablo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Vincent

ätlétiko snad ještě bez rosy, protlačíme se středem

Reagovat
smazaný uživatel

Riesgovi končí po sezoně smlouva..... kéž bysme se zapojili do huntu o jeho získání

Reagovat
HOST*PUYOL

Coze???Je mi luto klubu,lebo konci este aj Nihatovi...Skoda,je to dost sympaticky klub s jednym z najlepsich stadionov v Spanielsku..

Reagovat
HOST*yarda

Di Vaio v prvním zápase za Monaco gól

Reagovat
HOST*Frenky

Tak jsem prisel o 900,-Kc Dekuji Madride.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele